tiistai 8. toukokuuta 2012

Arkipäivä

Multa on pyydetty  kokonaisen arkipäivän postausta, eli tässä tulee tämä päivä :)

Aamiaiseksi söin verigreipin, sämpylää kinkulla ja tomaatilla sekä Valion proteiinijugurtin. Ne on aika uusia ja musta ihan hyviä, maistuu siltä miltä protskujugurtin kuvitteleekin maistuvan :D


Aamiaisen jälkeen tein tunnin kouluhommia ja läksin sitten laulutunnille konservatorioon. Käyn pop/jazz-tunneilla joka viikko, tosin välillä joudun töiden takia jättämään väliin ja sitten seuraavalla viikolla on kaksi tuntia. Niin oli tänään, eli pidettiin kaksi tuntia putkeen.


Laulutuntien jälkeen kävin hakemassa mun nimipäivälahjan, jonka sain hieman ajoissa ( mulla on ensi viikolla nimipäivät). Sain trenssin ja hameen :)  Tulee tarpeeseen, koska mulla on tosi vähän kevät-takkeja ja hameita. Kiitos mummi <3


Sen jälkeen oli treenaamisen vuoro. Mun sali on kolmessa kerroksessa ja ylimmässä kerroksessa on naisten sali erikseen. Siellä käy tosi harvoin ketään, iltasin yleensä yks tai kaks ihmistä ja päivällä ei ketään. Eli sain taas treenata aivan rauhassa, ketään ei näkynyt. Tänään treenasin käsiä ja keskivartaloa ja vähän peppua :)
Okei, vihaan tällaisia kuvia, mutta halusin näyttää että jos treenaa säännöllisesti niin voi saada ihan ok vatsan ilman mitään ihme diettejä. En usko mihinkään karppauksiin vaan treeniin ja normaaliin kotiruokaan :)

Ja sitten vähän hemmottelua, mun salilla on tällainen lämmitetty allas katolla, mikä on ihan jees :)


 Myöhäiseksi lounaaksi söin pastaa. Syön aina täysjyväpastaa ja riisiä, koska niistä saa kuitua ja ne on terveellisempiä kuin valkoinen pasta tai riisi.

Ruuan jälkeen alkoi sitten tenttiin luku. Mulla on huomenna koulussa viinikurssin tentti englanniksi, siihen luin tänään 5 tuntia. Ja huomenna pitää lukea vielä lisää ennen tenttiä.

Iltapalaksi Starbucksin teetä, pari  macarones keksiä ja verigreippiä :) Siinä oli tää päivä :)


4 kommenttia:

 1. Millä salilla käyt?

  VastaaPoista
 2. Missä toi sun sali sijaitsee helsingissä ? :) ja minkä niminen paikka ? :)

  VastaaPoista
 3. Tämmösiä postauksia lisää!! :)

  VastaaPoista
 4. Käyn Fessi-nimesellä salilla sekä Lahdessa että Helsingissä. Noi kuvat on Lahden salilta.

  VastaaPoista