torstai 10. toukokuuta 2012

Working Girl

Tänään ajattelin kertoa teille mun toisesta työstä tai ns. oikeasta työstä tai arkityöstä, miten kukin haluaa asian ilmaista :) Osa varmaan tietää tv:n kautta, että viikonloppusin teen tanssikeikkoja.
Opiskelen tapahtuma- ja yritysmatkailua ja olen koulun ohella töissä yrityksessä, joka tuottaa liikkeenjohdolle yritystapahtumia: seminaareja, konferensseja sekä koulutuksia. Eli viikolla osa päivistä menee koulussa ja osa töissä. Olen töissä sekä tapahtumissa että toimistolla. Toimistolla teen tapahtumien alku- ja lopputöitä ja tapahtumissa pidän huolta, että kaikki käytäntö sujuu moitteettomasti.

Tapahtumia järjestetään hotelleissa ja tapahtumataloissa. Tämän päiväinen tapahtuma oli hotelli Kämpissä.  Työt alkoi klo 7 aamulla, tapahtumat rakennetaan aikaisin aamulla ennen kuin asiakkaat tulevat. Aamulla on yleensä kova kiire saada kaikki valmiiksi. Kun tapahtuma on saatu rullaamaan, niin loppupäivä menee omalla painollaan.

Tässä työssä mulle iso plussa on se, että tapahtumat järjestetään aika hienoissa paikoissa ja niissä on tosi kiva tehdä töitä. Arvostan sitä tosi paljon, sillä tanssikeikoilla takahuoneet on välillä ravintolakeittiöitä ja inva-vessoja ja show-vaatteita vaihdetaan tiskikoneen ja rasvakeittimen välissä. Ei aina niin kivaa :)
Kämpissä oli tänään tosi hienot puitteet ja hienoja sisustusjuttuja. Ja tosi hyvää käsivoidetta naistenhuoneessa :)
Toinen iso plussa työssä on ruoka! Tänään aamukahvilla oli tarjolla kasvis-, kinkku- ja graavilohi-täytteisiä leipiä. Lounaaksi oli Cesar-salaattia, lohi-peruna-salaattia, kanan rintaa kanttarellikastikkeella ja riisiä. Ja päiväkahvilla oli omenatorttuja. Eli ihan hyvät eväät :)Pääsin töistä klo 17 jälkeen, koska tapahtuma piti vielä purkaa. Eli reilu kymmenen tunnin työpäivä. Kämpin galleriasta saa ihania mehuja ja smoothieita Jungle Juice Barista. Kävin hakemassa sieltä smoohtien, oli tosi hyvä ja virkistävä pitkän päivän jälkeen :)

Väsynyt nainen :D

2 kommenttia:

  1. Siistejä kuvia sun blogissa! Itsekin tapahtuma-alalla niin onhan se vähän niin että paljon se antaa, mutta myös ottaa. Ilmeestä päätellen päivä meni kuitenkin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo päivät on kyllä töissä välillä tosi pitkiä, mutta onneksi asiakkaat ja työkaverit on kivoja niin jaksaa :)

      Poista