maanantai 4. kesäkuuta 2012

Food

Moni on pyytänyt multa ruokavalioon liittyviä postauksia. Teen laajemman ruokaan ja treenaamiseen liittyvän postauksen ihan lähi aikoina, mutta tässä tämän illan ruoat :) Salaattia ja hedelmiä. Teen aika paljon salaatteja, niihin voi laittaa mitä kaapista löytyy ja niistä voi tehdä todella ruokaisiakin lisäämällä paljon proteinia ja vaikka täysjyvä pastaa.

En osta kotiin karkkia, koska mun mielestä ne on turhan kalliita, epäaidon makuisia ja niistä vaan lihoo. Laitan sen rahan mielummin hedelmiin ja syönkin hedelmiä joka päivä. Ne on hyviä, raikkaita ja terveellisiä :)











8 kommenttia:

  1. Ihana kun olet noin rehellinen. Olen sun kanssa ihan samaa mieltä! Paljon mielummin laitan rahani herkullisiin hedelmiin ja syön niitä, kuin kerään turhia kaloreita karkeilla.

    Kukapa nyt haluaisin vieläpä maksaa siitä, että hyvän treenin jälkeen pilaa kroppansa pussillisella sokeria? Jos mua tekee mieli makeaa, niin ostan mielummin tummaa suklaata. Siitä riittää kerrallaan vaan 2-3 palaa ja sopii muuten tosi hyvin hedelmien kaveriksi.

    Ja hei Sofia sulla on ihan mielettömän kiva blogi! En ole tiennytkään että kirjoittelet tällaista. Jatka samaan malliin! :)

    Kurkkaa myös mun blogi: http://ninasbeauty.blogspot.fi/

    - Nina Janika <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Sulla on kans tosi kiva blogi ja oot kans tosi nätti :)

      Poista
  2. Ihanalta näyttää toi sun maissisalaatti! Täytyypä testata itekin! :)) Ja ei millään pahalla todellakaan, mutta mikset vastaa kommentteihin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon 7 pv viikossa töissä, tänäänkin olin 10 h, niin on jäänyt vastailu vähiin:/ Mutta koitan parantaa siinä asiassa :) :)

      Poista
  3. Tuli oikeen nälkä ku noita salaatin kuvia katsoi :P kiitti vaan!

    VastaaPoista
  4. Hei, upeaa kroppaasi ihaillen kysyisin, että herkutteletko koskaan ja jos herkuttelet, niin millä ja miten usein?
    Terveisin joku, joka haaveilee samanlaisesta vartalosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ns. huono syömään herkkuja kotona. Kuukausi sitten ostin kaksi kuningatar-tuuttia ja laitoin pakkaseen, ja nyt viikonloppuna löysin ne. Olin saman tien unohtanut että edes oli jotain jäätelötuutteja kotona! Sama homma jos ostan karkkia tai vastaavaa, jää syömättä.
      Mutta jos mulle tarjotaan kakkua, tai olen jossain juhlissa/ kylässä niin syön kyllä kaikki mitä tarjotaan :)
      Ja viikonloppuisin juon limsaa keikoilla ja syön mitä meille tarjotaan, yleensä ranskalaisia ja kanaa tai vastaavaa.

      Poista