keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Keskiviikko

Tänään menin aamulla klo 7.30. töihin Pörssitalolle. Olin siellä töissä yritystapahtumassa ja päivä menikin asiakkaita palvellen sekä syöden :) En tiedä onko teistä moni käynyt Pörssitalolla, itse olen käynyt vain töiden puolesta, mutta se on todella  hieno ja historiallinen rakennus ja on ilo työskennellä niin kauniissa rakennuksessa. Tuo vaihtelua toimistopäiviin kummasti! Moni ulkomaalainen turisti tulee kurkistelemaan sinne ja katsomaan sitä nähtävyytenä.  Pörssitalo on osittain julkista tilaa, eli sitä voi käydä sisältä katsomassa, jos kulkee ohi :)




 

Lounaalla tänään oli katkarapusalaattia sekä kanan rintaa. Kahvin kanssa oli vadelma-suklaa leivos. Onneksi tällaisia ruokia ei syö joka päivä, muuten ei kyllä pysyisi hyvässä kunnossa. Mulla on onneksi viikonloppuna tanssitreenit sekä kaksi keikkaa, eli nämä herkut saavat kyytiä :)



Töiden jälkeen näin mun vanhaa koulukaveria pitkästä aikaan, ja käytiin syömässä Kämpin Zen sushissa (mä taisin syödä omat ja kaverin sushit )  ja nauttimassa auringosta Teatterin terassilla. Kappelin terassille yritettiin, mutta oli aivan täynnä. Tänään oli tosi upea sää, toivottavasti tämä sää jatkuu ja vielä lämpenee, niin päästään nauttimaan kesästä kunnolla!




                            Asu: paita ja hame: Zara, trenssi ja huivi: H&M, kengät: Your Face

4 kommenttia: