maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mallintyöt

Olen tehnyt mallintöitä vuosia. Ensimmäiset kosketukseni mallin hommiin sain 10 vuotiaana, kun tein säännöllisesti Luhdalle lapsimallin töitä valokuva-, näytös- ja sovitusmallina. Pidin siitä lapsena tosi paljon ja se tuntui tosi hienolta, kun piti lähteä koulusta pois aikaisin kuvauksiin :) Nyt aikuisena olen tehnyt mainos- ja näytösmallin töitä Lamourettesin ja oman toiminimen kautta. Olen myös ollut muutamissa musiikkivideoissa ja tv-mainoksissa. Pidän mallintöistä edelleen tosi paljon ja toivottavasti saan tehdä niitä vielä tulevaisuudessakin :)

Tässä joitain kuvia vuosien varrelta vanhimmista uusimpiin.











8 kommenttia:

  1. hei tossa on noita promokuvia :) mites sun levytys edistyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tällä hetkellä en ole keskittynyt niin musahommiin, mutta laitan tänne varmaan kuunneltavaksi vähän musaa lähiaikoina :)

      Poista
  2. Löysin blogisi parisen viikkoa sitten, ja olen jäänyt koukkuun tähän. :-) Ollaan kerran oltu samoissa kuvauksissa kanssasi, olisikohan ollut ehkä vuonna 2007? En muista aivan tarkalleen. :-) Itse olen nuo mallinhommat lopettanut, kun nyt olen kotiäitinä puoli vuotiaalle tyttärelleni. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi onnea sinulle lapsesta <3 Varmasti ollaan oltu joissain samoissa kuvauksissa, tein 2007-2008 aika paljon kaikkea kuvaushommaa. Ihanaa että pidät mun blogista :) Arinkoista kesää :)

      Poista
  3. Tuo viimeinen kuva on kaikkista upein vaikka muutkin ovat toki todella kauniita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se viimeinän on myös mun yksi suosikeista :)

      Poista
  4. Toi viimenen kuva on sairaan hieno! :)
    Btw, näin sut kuukaus pari sit lahdessa kaupassa ja mietin hetken et mis mä oon sut oikee nähny! no super marjo ja tytöt, tietysti! :D

    - Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kirjoitusvirhe, niin vastaan uudestaan :)

      Mun mielestä viimeinen on kans tohi hyvin otettu kuva :) Hauskaa, että tunnistit mut :) Mulla on niin erilaiset hiukset ohjelmassa kuin nyt , että harva tunnistaa missään :)

      Poista