keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Lamourettesin intti-rundilla

Eilen alkoin meillä intti-rundi.Varuskunnissa on tällä viikolla paljon kotiutusjuhlia ja me ollaan monissa niistä esiintymässä. Tämä viikko kierretään siis varuskuntia ristiin rastiin ympäri Suomea. Eilen alkoi rundi Niinisalosta, jossa oli keikalla me sekä Jare ja VilleGalle.
Rundi alkoi aika lupaavasti..meillä luki infoissa, että keikka alkaa klo 21.Oltiin sitten varuskunnassa klo 20 ja kun mentiin sisälle meille sanottiin, että keikka piti alkaa klo 20! Yleensä meillä menee tunti ennen keikkaa show vaatteiden laittoon, meikkaukseen, hiusten laittoon ja roll-upien ja banderollien viritykseen. Nyt ei ollut aikaa näihin juttuihin vaan hypättiin suoraan lavalle. Ei loppupelissä myöhästytty siis kuin 10-15min ja meidän jälkeen esiintynyt JVG pääsi aloittamaan ajallaan. Onneksi meillä oli vanhat ja kokeneet tytöt keikalla, joilla on hyvä tilannetaju. Priorisoitiin asiat, puhallettin yhteen hiileen ja keikka meni hyvin ja lavalla oli tosi hauskaa :) Kiitos Niinisalon yleisölle eilesestä :)
Tänään rundi jatkuu Haminan keikalla, saa nähdä mitä tänään sattuu ja tapahtuu ;)Munkkeja, sämpylöitä ja limpparia.

 Meidän vaatteet on shown jälkeen aina ihan sekasin :D

JVGI'm coming home :)

10 kommenttia:

 1. onks sul botoxii huulis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole :) vaaleeta huulikiiltoa on. Mun huulet on luonnostaan niin isot, että ne näyttää välillä hassuilta kuvissa :)

   Poista
 2. Ihana blogi! Vitsit oot niin kaunis :) Onko muilla lamourettesin tytöillä blogeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi tosi paljon :) Ei kai tietääkseni ole muilla.

   Poista
 3. ai että sun blogi on ihana!! :) koska teet sen video postauksen ? :))

  VastaaPoista
 4. Pompomit päässy kuvaan! lavalle ne ei ehtiny... :D -Reeta

  VastaaPoista
 5. Hauskaa inttirundia! :) Oon joskus itsekin heittänyt noita keikkoja ja tarjoilut on kyllä mitä parhaimmat ja kaikki on tosi kohteliaita! :) Oon tykästynyt viime aikoina sun blogiin tosi paljon! Postailet juuri sopivasti -et mitään turhaa tai liikaa. Jatka Sofia samaan malliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, inttirundi meni lopulta ihan hyvin :) Ihana kuulla, että tykkäät blogista <3

   Poista