torstai 5. heinäkuuta 2012

200e Lahjakortti Duetolle


Tässä teille vielä pieni vinkki, eli tilaamalla Dueton uutiskirjeen osallistutte 200e Duetto-lahjakortin arvontaan. Kannattaa osallistua, Duetolla on aika laadukkaita vaatteita. 
Arvontaan pääsee osallistumaan TÄÄLTÄ 4 kommenttia:

 1. Joku kuntoilupostaus, jossa kerrot tarkasti mitä erilaisia vatsoja teet jne.
  Mitkä kuntoiluliikkeet olet todennut hyviksi ja jotka "auttavat". Sitten ruuista, mistä tykkäät, mitkä olet todennut hyviksi, terveellisiksi ja jotka pitävät nälän poissa kauan jne. Siksi tämmöistä postausta, koska tykkään itsekkin kuntoilusta / liikunnasta :) Sekä hyvää kesän jatkoa sinulle ! :)♥ Ja vielä postauksista, joku videopostaus ois todella ihana ja esim. videolla miten teet perus arkipäivän meikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa kesää myös sinulle <3 Koitan tehdä lisää postauksia ruuista sekä liikunnasta :) Ja sen videopostauksen, mitä moni toivoo :)

   Poista
 2. Hei ja aluksi hyvää kesää sulle ! Oot tosi nätti & sull on ihana blogi ja osaat kirjottaa ihanasti.Haluisin joskus olla kuin sä :D Ja postaustoiveena mulla olisi todella tarkka selvitys mitä syöt, ett esim. mitä "rasvoja" syöt, eli käytät esim ruuanlaitossa vaikka rypsiöljyä tai mitä käytätkin jne :D Ja suuri kiitos kuuluu sulle, koska sun blogin innoittamana oon käynyt syömään terveellisemmin & vain sen verran mitä oikeasti kroppani ruokaa tarvitsee & ja myös olen liikkunut pikkuisen enemmän kuin ennen ♥ Mun täytyy varmaan aloittaa jokin harrastus nyt kesäloman jälkeen, kun koulu vie sen verran aikaa, että en kerkeä tekemään aamu tai iltalenkkejä, joten esim. joku tanssiharrastus olisi kiva, niin saisin edes vähän liikuntaa myös arkipäivinä, milloin on koulua :DDD

  VastaaPoista
 3. Hei, ja ihanaa ja lämmintä kesää myös sinulle :) Ja kiitos paljon kauniista sanoista <3 Todella kiva kuulla, että pidät blogista ja se on inspiroinut sinua! :) Tanssi on kyllä hyvä harrastus. Siinä saa koko kroppa liikuntaa ja tanssitunneilla saa sekä kardio- että voimatreeniä. Kannattaa kokeilla :) :)

  VastaaPoista