lauantai 11. elokuuta 2012

Supermarjo ja tytöt-maraton

Tänään näyttää alkavan meidän ohjelman maraton Livillä. Eli jos kiinnostaa, niin ei kun tv auki klo 19. Itse en varmaan katso tai sitten katsotaan tyttöjen kanssa yhdessä keikalla ja nauretaan :D Muistakaa tekin nauraa, se ei ole niin vakava ohejelma ;) ;) Nyt kun jaksot tulee putkeen, niin niistä varmaan huomaa, että ne on leikattu kuin elokuva. Ton ohjelman leikkasi nimittäin leikkaustiimi, joka on  leikannut paljon leffoja ja sen on uutta suomalaisessa realityssä.

(c) Liv

7 kommenttia:

 1. Supermarjo ja tytöt on paras ohjema!
  Tuleehan toinenkin kausi (:
  Sano ihmeessa Marjolle perheineen ja lamu tytöille terveisiä (:♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3
   Kyllä tulee toinen kausi syksyllä :) Sanon terveiset eteenpäin :)

   Poista
 2. Susta on saanut kyllä TOSI paljon paremman kuvan tämän blogin avulla. Toivottavasti mahdollisimman moni tuota ohjelmaa katsova lukisi myös tätä blogia, ettei saa sinusta syyttä suotta huonoa kuvaa. Vaikutat nyt todella mukavalta ja kauniilta tytöltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Joo, ohjelma antaa vähän epärealistisen kuvan, onneksi moni on huomannut sen. Hauskaa kesää :)

   Poista
 3. Oon samaa mieltä anonyymin kanssa. (: Vaikutat todella mukavalta ja kauniilta tytöltä ja viele tosi hyvä laulamaan (: <3

  VastaaPoista
 4. Ai toinen kausi, jee! :D Hömppäähän tuo sarja on ja itsekin olen positiivisesti yllättynyt tämän blogin myötä. Täytyyhän tuota kakkoskauttakin seurata :)

  VastaaPoista