lauantai 1. syyskuuta 2012

Lintisillä

Tällä viikolla kerkesin käydä myös Linnanmäellä pyörähtämässä mun ystävän kanssa. Oli tosi siistiä, en ollut käynyt siellä pariin vuoteen. Juostiin koko ilta laitteita läpi ja kiljuttiin, ja pikkupojat nauro meille, että nää on ihan lälläreitä laitteita :D 
Mun suosikki laite on Viikinkilaiva, voin olla siinä vaikka kuin monta kierrosta putkeen, siitä on kiva katsella maisemia :)
Käytiin myös Kattilassa syömässä Sushibar & Wine paikassa. Ruoka oli ihan ok, California makit oli hyviä. Lohi oli tosi rasvaista ja suuhun jäi pitkäksi aikaa sellainen rasvainen "kalvo", ei kiva. Annoksissa kesti myös tosi kauan, siitä miinusta. Ja plussaa isoista paloista, tulin ainakin täyteen!
Lintsille pitää kyllä päästä uudestaan, oli varmaan yksi parhaimpia juttuja tänä kesänä :)


2 kommenttia:

 1. Oi, on nii ihanan klassisen kaunis tyyli sulla,tykkään kovasti! Upee tuo takki, saako udella mistä oot sen ostanut :) ? Luin blogiasi ensimmäisen kerran, ja olin todella positiivisesti yllättynyt. Sain paljon paremman kuvan sinusta ihmisenä, ja täältä näkee miten ihana tyttö aivan varmasti olet.
  Onnea sinun musiikkiurallesi, ja mahdolliseen tulevaan reality ohjelmaan myös,olet monen nuoren tytön esikuva ja nuorien poikien unelmanainen,
  ja siltä kannalta sinun ehdottomasti kannattaa tuoda julkisuuteen se "oikea" ihana itsesi, minkä löytää täältä sinun blogistasikin :)
  Tietystikin esikuvana oleminen tuo suurta vastuuta juuri siksi, että monet nuoret seuraavat tekemisiäsi ihailevasti.
  Uskon että pärjäät kyllä siinä tehtävässä aivan mainiosti.
  Ikävä kuulla, että olet joutunut käymään läpi niinkin ikävän tapahtuman, kun ero on, toivon sinulle paljon voimia ja iloa tulevaan.
  Kävin itse omaa eroani läpi miehestä jota todella rakastin täydellä sydämellä, ja se tuntui siltä kun olisin ollut vuoden ajan täydessä sumussa, eikä millään enään tuntunut olevan suurta merkitystä, eikä mitkään parantavat sanat silloin auttanut,
  nyt vuotta myöhemmin kuitenkin tuntuu kun siitä olisi ikuisuus.
  Elikkä, oli sitten mikä asia tai tunne tahansa, kuinka hirveä tahansa, se on jossain vaiheessa ohi.
  Mutta minulla on sellainen tunne, että sinä selviät kyllä <3 :)

  Pysyn jatkossakin sinun blogisi seuraajana, ja toivon sinulle ihanaa syksyä Sofia!

  T.Eräs naispuolinen fanisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon kauniista sanoistasi ja tsempistä <3 Ja ihana kuulla että pidät blogista, täällä tosiaan saa varmasti paremman kuvan minusta, kuin telkkarissa, kun saan olla oma itseni ja kirjottaa itseäni kiinnostavista asioista :) Ja yritän toki parhaani olla positiivinen :)
   Takki on ostettu H&M:stä.
   Joo, erot on kyllä hankalia, olen tässä viime viikkoina vahvistunut ihmisenä tosi paljon ja koittanut keksiä paljon tekemistä, että ajatukset pysyy muualla :)

   Ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle <3

   Poista