torstai 4. lokakuuta 2012

Birthday morning

Joo, tänään on tosiaan mun synttärit, täytän 25! Aika paljon jo :/
Ei oikeen tunnu syttäreiltä...mulla on tänään vapaa-päivä eli pitäisi siivota ja pestä pyykkiä ja tehdä koulutehtäviä yms. Tylsää. Tosin nukuin tänään tosi myöhään, mikä oli tosi kivaa kun töihin pitää aina herää superaikaisin.

Tein aamiaiseksi tomaatti-kylmäsavuhärkämunakasta ja smoothieta :)
Hauskaa päivää teille :)

8 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää !!

  VastaaPoista
 2. Onnea ihanalle Sofialle!! <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntymäpäivää Sofia ! (:

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea!!:) Kysymys sun opiskeluun liittyen, koska sun ois tarkotus valmistua ja onko sulla jo opinnäytetyö aluilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oon ajatellut että valmistuisin keväällä, saa nähdä miten käy :) on mulla 2 opinnäytetyöaihetta ja toiseen aiheeseen liittyen olen jo lukenut kirjan. Saa nähdä kumman aiheen otan tai saan ottaa :)

   Poista