perjantai 5. lokakuuta 2012

Söpöjä takkeja

Mä tykkään ihan sikana talvitakeista. Syksytakkeja mulla ei niinkään ole, mutta talvitakkeja mulla on naulakko täynnä. Ja joka talvi on pakko ostaa pari lisää :) Haluaisin aina, että jokaiseen asuun olisi sopiva takki . Bubbleroomissa on tosi  iso valikoima kivoja takkeja. Haluaisin sieltä melkeen joka toisen :)  Tässä osa mun suosikeista.  Takit löytyy TÄÄLTÄ*2 kommenttia:

  1. kattelin muute tossa netistä noi kaks ekaa supermarjo jaksoo, ni tuli vaa mielee et ootsä väleis näiden Blaze-tanssiryhmäläisten kanssa tai etenki tän Minnan kanssa..ja hah ku mä oikeesti nauroin ku toi Minna jotai selitti et se ei haluu mitään läskiperseit sen ryhmää ..ni kattois itteensä :D mut joo tuli vaa tälläne kysymys mielee...oot ihana ja paras!! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito <3 :) en voi sanoa, että tuntisin häntä. Muutaman kerran olen tavannut.

      Poista