keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Keskiviikko

Tällä viikolla mulla on koulussa työlainsäädännön intensiivikurssi, eli kolmena päivänä olen 8 tuntia luennolla kuuntelemassa lakiasioita. En muista milloin viimeksi olisin istunut niin kauan luennolla koulussa, joten päivät tuntuu tosi pitkiltä. Olenkin joka tauolla ollut hakemassa kaikkea syötävää luentosaliin:D  Aamulla löysin koulun kahvilasta söpöjä sydämen muotoisia sämpylöitä, jonka söin tietysti ensimmäisenä.Lounaalla kävin syömässä thairuokaa koulun lähellä. Olen tosi huono syömään kouluruokaa, syön joko kotona tai sitten käyn jossain keskustassa syömässä.Koulussa istumisen jälkeen oli pakko mennä salille liikkumaan. Kävin myös ostamassa kukkia kotiin. Ostin valkoisia Neilikoita sekä valkoisen Amarylliksen joulun odotusta varten. Se on vielä tiukassa nupussa, eli kukkii varmaan lähempänä joulua :)
4 kommenttia:

 1. Voi että oot kaunis! :) Ja super kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
 2. Lakiako Sofia lukee? Eikö Sofialla ole miestä joka kukkia kotiin tuo! Olen aika kriittinen musiikin suhteen, kuka osaa ja kuka ei, ja aika paljon negaa kirjoitetaan Sofian biisistä. Itse olin positiivisesti yllättynyt että kappale FIT IN olikin ihan radiosoittokamaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lue lakia, vaan yleensä jos opiskelee jotain alaa, niin tietyllä tasolla tulee mukaan myös alaan liittyvät lainsäädännöt opinnoissa. Kiitos, kiva kuulla, että pidät Fit In- biisistä :) :)

   Poista