sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Lamourettes-keikalla On the Rocksissa

Perjantaina meillä oli vähän erilainen keikka yritystapahtumassa On the Rocksissa. Siellä oli yritystilaisuus, jonka teema oli rock-festivaalit. Meidän tyttöjen tehtävä oli olla tilaisuudenssa bändäreitä  ja stailaus oli tietysti sen mukainen. Illan aikana jaoimme asiakkaille VIP-passeja, drinkkejä ja he saivat ottaa valokuvauspisteellä meidän kanssa yhteiskuvia. Olimme myös juhlissa esiintyneen bändin tanssityttöinä keikan ajan. Oli tosi hauska ja erilainen keikka. Tapahtuma oli toteutettu tosi hyvin ja henki oli tosi hyvä, joten oli kivaa  olla keikalla ja tehdä siellä olleiden kanssa töitä :)
Ja tanssiminen live-bändin kanssa on vaan niin erilaista kuin normaali show-keikan vetäminen. Bändistä ja elävästä musiikista saa niin paljon energiaa ja fiilis on aivan eri :) Lisää tällaisia keikkoja :)Illan juontaja meikissä :)


Bäkkäriltä :)12 kommenttia:

 1. kivat meikit, meikkasitko itse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, meikkasin itse :)

   Poista
  2. hei voisitko joskus tehdä postauksen miten teet tollasen vähän rajumman meikin? :)

   Poista
 2. Voisitko joskus ottaa teijän esityksen videolle? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voin yrittää mutta se on aika vaikeaa kuvata itse samalla kun tanssii ;) ;) Mutta toki voin pyytää jotain kuvaamaan :) You tubessa on kyllä videoita ja samoin supermarjo-jaksoissa näkyy joitan :) :)

   Poista
 3. Vau, oot upee noissa kuvissa! Hieno meikki :) jännä muuten, miten TV:stä ja mediasta muutenki susta on saanu ihan erilaisen kuvan, ku tän blogin perusteella. Just sen takia tykkäänki tätä blogia lukea! :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kuulla, että tykkäät lukea blogia :) Sulla on kans tosi kiva blogi :)

   Poista
 4. Moi Sofia! Oot jotenkin niin sympaattinen ja suloinen että oli pakko kommentoida tänne.:) Mä luen monia blogeja säännöllisesti ja kaikkien turhien poseerausten ja tyhjänpäiväisten löpinöitten täyttämässä blogimaailmassa sun blogi erottuu jotenkin raikkaudellaan. Sun postaukset on sopivan aitoja, tekstit asiapitoisia ja kuvia mukavan paljon. Jatka samaan malliin! Ja ei haittaa vaikka postailisit tänne useamminkin!;) Oot ihana ja sun blogi on mun lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks :) Ja kiitos ihanasta kommentista :) Kiva kuulla, että pidät blogista, ja kiitos rakentavasta palautteesta. Sitä kannattaa aina antaa, niin voin parantaa blogia. Koitan postaa niin usein kun pystyn, tosin nyt on niin paljon kaikkea etten aina ehdi viettää täällä blogissa niin paljon aikaa kun haluaisin.

   Poista
 5. Upea keikkalookki! Ihan mahtava :) Mistä toi harmaa paita on tai minkä merkkinen se on? Sopii sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista