tiistai 6. marraskuuta 2012

Tiina Jylhä-mallikisa

Tiina Jylhä-mallikilpailu käytiin sunnuntai-iltana Summer up-risteilyllä Silja Euroopalla. Sunnuntai oli aika hektinen, koska päästiin laivaan vähän ennen klo 19 illalla ja finaali alkoi klo 21.
En voittanut, mutta oli ihan hyvä, erilainen kokemus :) Mua jännitti enemmän kuin tanssi-tai laulukeikalla, oli kiva saada kokemusta myös kauneuskisoista.


 Kilpailun voittaja keskellä kuvassa.
Kuva Lainattu: Google/ Iltalehti


Itse ristely ei ollut ihan mua varten :D Ehkä hieman nuoremmille suunnattu bileristeily ja tunsin itseni tosi vanhaksi varsinkin kun olin selvinpäin koko ajan. Mutta onneksi nyt oon takasin kotona ;)Tiina Jylhä-kisassa oli se kiva juttu myös, että kaikki osallistujat saivat pienen palkontokassin mukaan. Kassissa oli 100 e lahjakortti Lookiin, kasvonaamio, kulta-naamio kasvoille jossa on aitoa kultaa, hiusnaamio, silmien- ja huultenrajauskynä sekä luomiväripaletti.

Kiitos kaikille ketkä äänestitte mua ja tsemppasitte <3 Annoitte mulle kaikista eniten tukea kisaa varten <3

10 kommenttia:

 1. Sofia olet ihanan kaunis ja laiha tyttö ♥ toivoin todella että sinä olisit voittanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Vanessa <3 Ehkä ensi kerralla sitten voitan :)

   Poista
 2. Onks sul silikonit? :D
  huvittaa itteesinikin kysymys ja vielä anonyyminä. xD
  Mut tuli vaan mieleen kun tiina jylhän kauneuskilpailuu osallistuu ni ilmeisesti siinä on ihan ok jos on silarit yms.. ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä Tiina Jylhän mallikisassa oli ihan ok, jos on kauneusleikkauksia tehty. Mutta mulla ei ole silikooneja. Olen muuten niin kapea ja pieni, että rinnat näyttää isommilta kun mitä oikeasti ovatkaan ;)

   Poista
 3. Harmittaako sua, että supermarjo ja tytöt 2:ssa puhutaan susta välillä aika ilkeesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisen oma asia mitä sanoo tai suostuu sanomaan telkkarissa :) Itse olen ainakin oppinut paljon sekä 1. että 2. kaudesta, koitan olla ottamatta niitä henkilökohtaisesti. Ja kaikkihan ei voi kaikista pitää ;)

   Poista
 4. Asia ei koske tätä postausta,mutta olen katsonut Supermarjo ja tytöt 2 enkä ymmärrä miksi siinä sinua niin haukutaan melkeimpä joka jaksossa!Minna siinä pahin taitaa olla!Inhottavaa ja lapsellista! :( Taitaa olla vaan kateellisten puhetta koska olet kaikista kaunein tytöistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jokainen tyylillään :) ja ai siihen ohjelmaan tarvitaan jotain draamaa, että se jotain kiinnostaisi ;)

   Poista
 5. Olen Sofia saanut sinusta sellaisen kuvan, että olet sekä sisäisesti että ulkoisesti kaunis ihminen! Vaikutat aidolta, rohkealta ja ystävälliseltä ihmiseltä, joka on saanut (julkisuuden myötä) kokea negatiivisiakin asioita. Ulkoisesti ajatellen monet ovat varmasti kateellisia kauneudestasi, eivätkä halua uskoa että kauneus, järki ja sydämellisyys eivät ole toisiaan poissulkevia. Törmäsin sinuun sattumalta Summer Up -risteilyllä, tunnistin sinut ja hymyilit minulle kauniisti. Se hymy vaikutti täysin aidolta! Piristit päivääni hymylläsi, kiitos siitä :) Ulkoinen kauneus sinulle on annettu synnyinlahjana, mutta muista vaalia sisäistä kauneutta! Se on korvaamatonta! Ihanaa loppuvuotta ja kaikkea hyvää elämääsi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi tosi paljon ihanista sanoista ja tsempistä <3 Olisit tullut juttelemaan Summer up-risteilyllä, toivottavasti sinulla oli siellä hauskaa :)
   Ihanaa talvea Sinulle ja kaikkea hyvää <3

   Poista