lauantai 3. marraskuuta 2012

Tiina Jylhän mallikisaan valmistumista vol. 2

Huomenna on siis Tiina Jylhän mallikisan finaali! Mulla on sellainen pieni positiivinen jännitys, tulee varmasti kivaa huomenna :)
Tänään kerkeää vielä käydä äänestämässä kisassa TÄÄLTÄ
Olen valmistautunut kisaan koko viikon hyvin, käynyt paljon salilla, infrapunasaunassa sekä muutaman kerran solkussa. Olen yrittänyt syödä tosi terveellisesti ja juoda paljon vettä. Olen myös rasvanpolltokuurilla eli olen syönyt CLA+ .





Meillä pitää olla tietynlaiset bikinit kisassa lavalla. Bikineitä on aika vaikea saada tähän aikaan vuodesta mistään kaupasta joten tilasin netistä. Tämän viikon olen jännittänyt stressannut saanko bikinit ajoissa ja kun ne vihdoin tuli postissa hypin riemusta  :) Ja postisetä katsoi mua kuin jotain hullua :D
Kävin vielä eilen ostamassa Kicksistä bikineihin sopivaa kynsilakkaa. Löysin tarjouksessa ihanaa Estee Lauderin tulipunaista lakaa, sävy on Red Tango.





15 kommenttia:

  1. Hei! Olen katsonut kaikki Supermarjon jaksot. En saanut sinusta ilkeää kuvaa, kuten itse kirjoitit, vaan vaikutit hyväsydämiseltä. Onnea musiikkiuralle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ihana kuulla ettet saanut huonoa kuvaa ohjelman ansiosta :)

      Poista
  2. Voi paljon onnea kisoihin! :) ihanat bikinit!!

    VastaaPoista
  3. Sofia voisitko tehä joskus jonkun videopostauksen? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yiritän :) Tosin musta tuntuu aina, että näytän tosi tyhmältä niissä :D

      Poista
  4. oot Sofia niin ihana tyttö! oon kattonu Supermarjo ohjelmaa ja välillä on tuntunu siltä, että sua "syrjittäisiin".. oot niin rohkee tyttö :) moni voisi oikeesti ottaa susta mallia..toivon sulle kaikkea parasta tuohon kisaan ja vaikka voittoa ei tulisi olet silti aivan ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon kauniista sanoista <3 Lämmitti mieltä :) Pakko on koittaa olla rohkea, jos haluaa tehdä asioita joista pitää :)

      Poista
  5. Onnea kisoihin !! Saisit voittaa, koska olet minusta luontevin voittajaksi :DD Ja muuten onko noi kasvonaamiot mitä käytät hyviä & mistä viitä ostat ?? Ja onks sulle muutes tullu se haalari /jumpsuit sieltä piece of Norwaylta ?? :)) &&& viel kerran onnee !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Musta noi kasvonaamiot on kivoja, niitä saa Kicksistä :) En saanut sitä pukua ikinä :)

      Poista
  6. katsoin liv tv:stä äsken viimeisimmäm supermarjo jakson. kauheeta kohtelua olet saanut minnalta ja piialta ! hävetköön ne. :)

    VastaaPoista
  7. Hei olit niin mun suosikki tos kisas! Oot ihana!:)Ja toi rasvanpoltto valmiste mitä käytit, niin miten se toimi ja mistä ostit sitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon <3 Rasvanpolttovalmistetta saa ihan hyvin varustellusta ruokakaupasta tai tavaratalosta tai luontaistuotekaupasta. Vahvempiakin löytyy varmasti Fitnesstukun sivuilta. Niitä voi syödä esim kuuriluontoisesti 1kk. Ne ei laihduta, vaan aineenvaihdunta toimii paremmin.

      Poista
  8. Uusimmassa Supermarjon jaksossa oli Lamourettesien kuvauksia. Huomasin Snellmannin Millan mukana uusissa tanssijoissa. Onko hän vielä mukana? Aikanaan lamujen sivuilta ei löytynyt kuvia?

    -Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiks :) En tunne Millaa, olisikohan sitten Minnan ryhmässä?

      Poista