sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Venyttelyä

En ihan rehellisesti sanottuna harrasta hirveästi venyttelyä vaikka pitäisi kyllä, tiedän. Keikoilla heittelen jalkaa ja teen spagaatteja, mutta en tee sen eteen mitään kotona. Vetelen vaan niitä ns. lonkalta keikoilla.

Nyt olen sitten katsonut tätä uutta Dance moms ohjelmaa, mikä on aivan super, katson uusinnatkin :D En niiden äitien tai draaman takia vaan niiden lasten. Ne lapset ohjelmassa on ihan super hyviä ja tanssii paremmin kun esim. Dance-ohjelmassa. Ja Dance moms:n ansiosta olen saanut oikeen kunnon inspiraation venytellä. Olen viime päivät oikeastaan vaan venytellyt salilla ja kotona seissyt käsillä:D  Ei se seinää vasten olekkaan niin vaikeaa kun mitä luulin. Haluan venytellä niin paljon, että saan tehtyä kaikkia uusia temppuja. Tässä lähtötilanne, laitan lisää kuvia kun venyn uusiin "temppuihin". ;)
10 kommenttia:

 1. Hitsi mäkin haluisin saada tehtyy ees jonku näkösen spagaatin :D Oisko sulla jotai neuvoja ett mite vois treenata sitä ? :D
  Ja oon kanssa kattonu tota Tanssin Superäidit ohjelmaa ja tykkään tosi paljon :) Tanssi on vaan niin ihanaa! Pitää vaikka tänä talvena aloittaa zumba tai sit vaan tanssii kotona musan mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ottaa kuvia miten mä venytän ja laittaa tänne:) varmaan löytyy kans netistä jotain ohjeita :) Dance moms on niin huippu :)

   Poista
 2. Moikka Sofia! Oot ihan superihana, ja siks haluisin kysyä, onko sulla fanipostia?? :) onnea uuteen vuoteen sulle! <3<3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :) Kiitos super paljon <3 Hyvää uutta vuotta sulle <3 Mulla on Facebook page Fiia jota voi käydä tykkämäässä ja siellä voi kans lähettää postia :) http://www.facebook.com/FIIAmusic

   Poista
 3. Mistä tota ohjelmaa voi kattoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liv-kanavalta tulee torstai-iltana ja uusintana perjantaina :)

   Poista
 4. Aika jännää! Minäkin jostain syystä saan tehtyä spagaatin vaikka en ole mikään tanssija tai voimistelija. En tosin ole aina sitä saanut, olin 16-vuotias kun se ensi kerran onnistui! Mutta sen tekeminen sattuu jos ei venyttele ensin.

  Hyvää Uutta Vuotta 2013

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kiva! :) Sä varmaan olisit tosi lahjakas jossain tanssissa tai voimistelussa :)

   Hyvää uutta vuotta Hanna:)

   Poista
 5. Moikka :)
  Mäki tykkään iha sikana tanssinsuperäideistä ne on vaa nii huippuja <3.
  Ja Sofia sä oot IHA SIKA NÄTTI!!!!!! Sull on mun unelma ulkonäkö. Oikeesti!!!!!!!!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 <3 Tanssin superäidit on niin parhaat, se vaan vissiin loppu nyt tai jäi tauolle :/ :/

   Poista