perjantai 4. tammikuuta 2013

Perjantain kuulumiset

Mulla on ollut koko viikon pientä läpöä ja kipeä olo, joten tänään lepäilin kun sain olla kotona. Join paljon teetä hunajalla ja finrexiniä. Siivosin myös ja kävin ostamassa kukkia. Oli kiva olla kotona :)
Huomenna mulla on studiopäivä, eli menen äänittämään uutta biisiä. Tänään olen myös aika paljon treenaillut sitä varten. Mun naapurit niin vihaa mua kun aina kailotan kotona :D Kiva päästä huomenna studioon tekemään musaa. Toivottavasti tulee super hyvä viisu ;)

2 kommenttia:

  1. kierrättekö lamourettesin kanssa jokaisen intin vai miten? millaisen esityksen pidätte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama esitys suunnilleen kuin ravintoloissakin :) Käydään niissä inteissä, jotka meidät tilaa. Jotkut intithän ei ota esiintyjiä ja osa ottaa muita esiintyjiä kuten artisteja tai bändejä :)

      Poista