sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Studiota ja shoppailua

Eilinen päivä meni studiossa laulaen. Kävin äänittelemässä uuteen biisiin vokaaleja.  Ihan hyvin meni äänitykset ja alkuviikosta mun pitäisi kuula jo hieman jotain raakile-versiota. Sitten siitä pystyy arvioimaan tarviiko jotain käydä vielä äänittelemässä. Biisi on nätti ja hidas biisi, erilainen kuin Fit In, mutta tykkään siitä paljon :)Studion jälkeen kävin vähän pyörähtämässä Stockmannilla ja Zarassa. Joka paikka oli täynnä turisteja. Oli pakko ottaa kuva Stockmannilla, kun joku turisti oli kirjoittanut sisustuskirjaimilla  kotimaansa hyllylle :)
Stockmannilta en ostanut mitään mutta Zarassa olisi ollut vaikka mitä. Päädyin ostamaan vaan yhden paidan, etten tuhlaisi kaikkia rahoja :)


4 kommenttia:

 1. ootko venäläinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole. Olin näköjään kirjoittanut ton lauseen niin, että siitä sai sen käsityksen.

   Poista
 2. Tykkään todella paljon sun blogista ja viimeisimmistä postauksista. Oot niin ihanan aito. Blogi on monipuolinen ja kuvia on riittävän paljon. Toi uusi paita on niin hyvän värinen ja sopii sulle täydellisesti! Sulla tuntuu olevan hyvä tyylitaju ja kiva kun jaat viimeisimmät löytösi lukijoiden kanssa. Menestyksekästä Uutta Vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kuulla että tykkään lukea blogia :) :) Ihanaa Uutta Vuotta myös sinne :)

   Poista