keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kauneuspäivä

Pidin sunnuntaina kauneuspäivän.  Viime viikko oli aika raskas, joten rentouduin, katselin OC:n täydellisiä naisia ja hoidin kauneutta.

Tein ihonkuorinnan vartalolle Kiehl'sin tuotteilla. Sain näitä tuotteita joululahjaksi ja olen tykästynyt niihin tosi paljon. Tuotteet ovat tehokkaita ja tuoksuvat todella hyville.Kasvoille tein kuorinnan, jonka jälkeen otin epäpuhtauksia pois mustapäälapuilla. Mulla noi laput ainakin toimii ja ottavat hyvin epäpuhtauksia pois nenän seudulta.


Sitten tein kasvoille Princess-naamion. Sain naamion lahjaksi Tiina Jylhä-mallikilpailusta. Naamio oli kyllä tosi hyvä, tosin vähän pelottavan näköinen :D :D


Välissä vähän salaattia, jossa oli lehtisalaattia, raejuustoa, tomaattia, paprikaa, avokadoa, siemeniä, pähkinöitä ja paahdettua sipulia.


Sitten vielä kynsien lakkausta Estee Lauderin lakalla.

Maanatai ja tiistai mulla menikin aamusta iltaan personal trainer-koulutuksessa. Päivät oli niin pitkät, että kerkesin tänne blogiinkin vasta nyt :/  Kerron lisää kurssista  tällä viikolla :)

2 kommenttia:

  1. Jeiii sullon kiva blogi! <3 Pystynkö mä seuraamaan sua ihan bloggerin avulla? :) Eksyin tänne Twitterin kautta! Kivaa päivää sulle hei :)

    -Paula

    VastaaPoista