keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Meikkipohja

Mulle tuli kysymys siitä, millaista meikkivoidetta käytän, joten ajattelin  tehdä asiasta postauksen :)

Tässä kaikki tuotteet mitä käytän meikkipohjan tekoon. Toki käytän myös useasti aurinkopuuteria varjostusten tekemiseen ja välillä myös poskipunaa.Tuotteet: Nivea aqua sensation invigorating eye care ( silmänympärysvoide ), Lancome hydra zen  teinte neurocalm ( sävyllinen päivävoide ), MAC pro longwear spf 10 foundation  ( meikkivoide), Make up store loose powder ( irtopuuteri ).
Puhdistan ensin ihon ja laitan sitten silmänympärysvoiteen. Tuo kyseinen Nivean voide on halpa ja hyvä nuorelle iholle, jolla ei vielä ole ryppyjä. Se kosteuttaa silmänympärysihoa hyvin. Jos nuorella on juonteita silmänympärysiholla, se yleensä johtuu siitä, että iho on kuiva ja tarvitsee kosteutta.

Mulla on Lancomen voidetta sekä tavallinen päivävoide että sävyttävä päivävoide. Niinä päivinä kun en käytä meikkiä, käytän pelkkä päivävoidetta, useasti sävytöntä. Kun käytän meikkiä niin sekoitan  puolet ja puolet, sävyttävää päivävoidetta sekä MAC meikkivoidetta. Sävyttävä päivävoide kosteuttaa hyvin ihoa ja meikkivoide pitää meikin hyvänä koko päivän ja peittää hyvin pienet virheet. Kun mukaan sekoittaa sävyttävää päivävoidetta meikistä tulee hieman luonnollisemman näköinen kun pelkällä meikkivoiteella tehtynä. Kiinnitän meikin Make up storen irtopuuterilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti