tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tiistai

Tänään meni koko päivä töissä. Olen vieläkin kuumeessa ja olisi pitänyt ottaa vapaata ja levätä. Olen tosi huono ottamaan vapaata töistä kun olen kipeä, mulle tulee aina huono omatunto.  Vaikka olisi lääkärin määrämä sairasloma niin säälin työnantajaa, joka joutuu hommaamaan sijaisen nopealla varoitusajalla. Menen yleensä vaikka pää paketissa töihin.



Olen nyt pari  kertaa ottanut pore-Buranaa särkyyn ja kuumeeseen ja musta tuntuu että olen allerginen sille.  Tänään otin sitä töissä ja huulia alkoi pistelemään tosi paljon kun join sitä ja vähän ajan päästä vatsaan alkoi sattua ja se turposi kovaksi palloksi. Oletteko te kokeilleet pore-Buranaa, onko teille käynyt näin?
Kaikki nauroi mun vatsalle töissä ja vitsaili että olen raskaana ja kyseli kumpi on tulossa :D



Töissä oli tänään ihan super hyvää mascarpone-kakkua. En ole sellaisesta ennen kuullut, se ei ollut niinkuin Tiramisu, vaan siinä oli ohut sokerikakkupohja, kinuskin tapaista ( mutta ei niin makeaa) täytettä, mascarpone-juustoa sekä päällä sitä samaa kinuskin tapaista juttua ja paahdettuja pähkinöitä. Jos jossain saatte maistaa niin suosittelen :) :)



4 kommenttia:

  1. ei hitto! :// toi on niin tuskallista!! ite oon huomiseks varannu lääkärin ku koko elämän ajan jatkunu vatsaongelmat ja viimesen viikon aikana ollu kans tollanen pallo :D täytyy mennä tähytykseen ja niellä suun kautta putki :( verikokeissa ei näy mitään! toivottavasti saat masun pian kuntoon :)
    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toivottavasti paranet :) Mä en pystyis nielemään mitään letkua. Tsemppiä <3

      Poista
  2. Haha, ei sais nauraa, mutta näytät ihan raskaana olevalta!! :D Katsoinkin kuvaa ennen kuin luin tekstin ja olin et HÄH O_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän :D Ja saa nauraa, siks mä ton kuvan tänne laitoinkin :D Mäkin nauran sille :D

      Poista