perjantai 10. toukokuuta 2013

Kynsilakka kuin geelaus

Löysin sunnuntaina Stockmannilta uutta Layla Gel Effect Nail Polish kynsilakkaa jonka luvattiin omaavan geelauksen ominaisuudet. Lakan luvatiin mm. kestävän kiiltävänä ja lohkeamatta kynsissä pitkään. Mietin kaupassa, että näinköhän kestää hyvänä kynsissä, mutta ostin silti kun hinta oli suht  sama kuin "tavallisella" kynsilakalla 9,95 e

Mulla on meinannut mennä jo hermot kaikkiin kynsilakkoihin, koska ne kestää kynsissä hyvänä päivän tai kaksi. Sitten pitäisi jo laittaa uudet lakat. Enkä haluaisi geeli- tai rakennekynsiä koska niitä pitää huoltaa, enkä välttämättä kerkeä huoltamaan niitä aina.

Olen ollut lakkaan kyllä todella yllättynyt ja tyytyväinen. Laitoin lakkaa maanantaina ja nyt on perjantai ja lakka on säilynyt lähes täysin lohkeamattomana koko viikon. Kahdesta kynnestä on lohjennut parin millin kokoiset pienet palat mutta muuten lakka on säilynyt kauniina. Normaalilakan kiilto häviää useasti pois jo yhdessä päivässä, mutta tämä kiiltää edelleen kuin vasta lakattu.

Olen tällä viikolla siivonnut, tiskannut, käynyt salilla ja lätrännyt normaalisti vedellä eli en ole mitenkään varonut noita kynsiä. Kuvat on otettu tänään :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti