maanantai 10. kesäkuuta 2013

My kinda Sandwich

Nauran itselleni, että teen postausta voileivästä :D Tosin olen kyllä nähnyt hullumpiakin postausaiheita  ihmisillä blogeissa :D

En yleensä osta kotiin leipää. Suurin syy tähän on se, että en syö sitä ja se pilaantuu. Syön paketista 1-2 palaa, sitten unohdan koko leivän. Sen olemassaolo ei kiinnosta niin paljoa, että muistaisin syödä sitä. Sama tapahtuu monelle muulle ruoka-aineelle, jota en halua/ tykkää syödä kotona. Esim: murot, maito, jäätelö, karkit ja muut makeat, kaikki ruoka mitä pidetään pakkasessa, valmiit kastikkeet, perunat. Toki saatan syödä esim hotelliaamiaisella leipää tai ravintolassa perunaa, mutta osa päivittäista ruokavaliota ne ei ole.

Viikonloppuna mun teki hirvesti mieli leipää ( tai sitten mulla oli vaan kauhea nälkä :D ), joten ostin yhden sämpylän kaupasta ja tein voileivät. Ja kun kerran tein, niin tein sitten kunnolla :D Laitoin tuorejuustoa, tavallista juustoa, chorizo makkaraa, kirsikkatomaatteja, avokadoa sekä herneenversoja. Oli kyllä tosi hyvät leivät!  Mutta samalla tuli leipäkiintiö täyteen vähäksi aikaa ;)





5 kommenttia:

  1. Nam, ihanannäköisiä! Rakastan chorizoa, haha :D

    VastaaPoista
  2. ihan pakko kysyä, mut miks et enää oo siinä lamourettes tanssiryhmässä?:D Katoin pari päivää sitte maratoonina kaikki supermarjo ja tytöt kausi 1 jaksot ja oot huippu! Nyt kun kattoo uutta ryhmää, ni sä et oo siinä.. Miks? Ja ihana blogi ja oot paras!! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Ja kiitos paljon <3 Olen kyllä lamuissa, täältä voi välillä lukeä keikkapostauksia :) Siinä 2. kaudella on vaan eri tytöt esillä, en näy siinä niin paljon.

      Poista
  3. Elämän pienet ilonaiheet on parhaita! Miksei siis herkullinen voileipä :D

    VastaaPoista