lauantai 6. heinäkuuta 2013

Xtreme Lashes by Aika Ihana

Kävin tällä viikolla laittamassa ripsiin kuitupidennykset Aika Ihanassa ( Aikatalo, 9 kerros ). Sain ripset yhteistyön puitteissa. Mulle tehtiin pidennykset Xtreme Lashes 15 mm kuiduilla, toki osa ripsissä olevista kuiduista on lyhyempiä.

Mulla on ollut aikaisemmin huonoja kokemuksia ripsienlaittajista ja vähän jännitti, kun menin uuteen paikkaan ottamaan ripset. Olen tosi herkkä silmien ympäriltä ja pelkään, että mua sohaistaan silmään pinsteillä. Aika ihanassa mulle tehtiin ripset tosi hyvin ja hellästi.  Ripsistä tuli tosi nätit, pitkät ja tuuheat eikä niissä ole mitään liimapaakkuja tai takkuja.

15 mm ripset on tosi pitkät, mutta toisaalta keikoilla tosi hyvät koska meikin pitää olla näyttävä.  Itse tykkään ripsienpidennyksissä siitä, ettei silmämeikkiä tarvitse laittaa niin paljon ja lopputulos on silti näyttävä.  Arkena en välttämättä laita kuin kulmat ja vähän vaaleaa luomiväriä luomiin. Iltameikkiin en välttämättä laita yläluomeen rajausta ollenkaan jos ripset on tuuheat.

Xtreme Lashesiltä tulee hyvät ohjeet pidennysten hoitoon, niitä kannattaa noudattaa jos haluaa ripsien pysyvät hyvinä. Omat vinkit on, että ripsiä kannattaa harjata säännöllisesti, jotta ne  pysyy näitteinä ja ei mene takkuun. Itse en käytä niissä mitään ripsiväriä enkä laita silmiin nestemäistä eyelineriä. Sitä osuu helposti ripsien päihin laittaessa ja ripsien päät voivat tarttua toisiinsa kiinni. En käy saunassa ja  putsaan silmämeikin öljyttömällä putsausaineella.

Aika Ihana


8 kommenttia:

 1. Itse ripsiteknikkona ja myös ripsi asiakkaana tiedän tiedän kun olen nähnyt muiden tekemiä "ripsiä" jotka on oikeestaan ihan klimpissä ja takussa.. Hirveetä että "ammattilaiset" tekee sellaista jälkeä..mutta se johtuu ihan siitä kun kokoajan koulutetaan uutta väkeä tekemään ripsiä.Monella saataa jäädä huono kokemus jos se on kivuliasta tai jotenkin kovakouraista kun sen ei kuuluisi olla :)
  Mutta todella kauniit ja onnistuneet ripset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi moni on nykyisin käynyt jonkun ripsikurssin, mutta jälki on huonoa ja laittaminen sattuu. Mulle tehtiin kerran ripset, mitä en pystynyt harjaamaan, ne oli niin täynnä liimaa. Mutta onneksi nyt tuli hyvät :) :)

   Poista
 2. Tosi kauniit ripset! Kauan kesti kun nuo tehtiin ja paljon maksoi? :) olen itsekkin miettinyt ripsienpidennyksien ottamista, mutta en haluaisi huonoa jälkeä.. Nuo näyttävät sopivan pitkiltäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kesti vajaa 3 tuntia ja tuolla Aika Ihanassa on heinäkuun loppuun ripset tarjouksessa 99 e :)

   Poista
 3. Hienot on! Onko näissä ns. se normaali kaarevuus vai joku muu? Minkä pituiset nämä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kaarevin mitä merkillä on ja pituus 15

   Poista
 4. Voi Fiia miten kauniit! <3 Mullakin on huonoja kokemuksia ripsistä ja niiden laittajista, mutta nyt kesän ajaksi haluaisin uskaltautua kokeilemaan tuollaisia ihania räpsyjä. Helpottais kyllä kummasti arkiaamuja kun ei tarvitisi meikata niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sori että kesti vastaa. Joo, nää on kyllä niin helpot, kun ei tarvii arkena meikata silmiä :)

   Poista