lauantai 6. heinäkuuta 2013

Perjantai

Eilen lähdin aamusta Helsinkiin käväisemään. Mulla oli ripsihuolto klo 10 mutta tulin sen verran ajoissa, että kerkesin käydä kahvillä ennen sitä. Mä en hirvesti tykkää juoda kahvia, mutta välillä tilaan laten yhdellä espressolla. Robert's Coffeessa se on muistaakseni Single Latte. Sitten tilaan siihen vielä makusiirapin niin on tosi hyvää :) Ja kuumana päivänä voi tilalta saman jäälattena. En kyllä juo tollasia siirappikahveja joka päivä, mutta välillä voi herkutella :)
Ripset kävin laittamassa Aika Ihanassa Aikatalossa ja sen jälkeen kävin vähän alennusmyynneissä. Zarasta löysin söpöt, vaaleat Wedget, jotka oli hyvässä alessa.
Iltapäivällä lähdettiin Lamu-tyttöjen kanssa keikalle etelä-pohjanmaalle. Viime viikolla ei ollutkaan keikkaa, joten oli ihan hauskaa lähteä taas tien päälle.Bäkkärillä on jotenkin huonot valot ottaa kuvia, joko tuli ihan epätarkkaa jälkeä tai sitten ihan oranssia :D Tässä ehkä parhaimmat yksilöt  :D
2 kommenttia:

  1. Oletpa kaunis <3 -ihania kuvia ja ostoksia oot tehnyt :) olipas kurja sateinen keli kun ajoitte pohjanmaalle :( mut toivottavasti matka meni hyvin :) kivoja keikkoja + kesänjatkoa ;)

    VastaaPoista