lauantai 31. elokuuta 2013

Feeling sick

Mulla on ollut jo pari päivää vähän kuumeinen olo. Eilen oli vielä ulkokeikka ja nyt on yöt jo aika kylmiä niin ei kovin hyvää tehnyt tuo ulkona pienissä vaatteissa tanssiminen. Tänään vaan lepäilin aamupäivän ja söin hedelmiä ja join paljon vettä ja mehua. Meillä on vielä tänään keikka Kauhajoella, eli pakko koittaa skarpata illalla. Aamulämpö oli 37 c mutta varmaan noussut siitä jo lisää. Mun normaalilämpö on 36,4 c.
Mulla on kyllä ollut niin paljon töitä, etten yhtään ihmettele kuumeista oloa. Viime viikolla ei ollut yhtään vapaa päivää ja tällä viikolla ainut vapaa on ollut maanantai. Onneksi viikon päästä on vähän enemmän vapaata eli niitä odotellessa ;)

4 kommenttia:

  1. Ähh, mullakin ollut flunssa jo reilun viikon ja lääkekuuri päälle. Sitä on nyt ihan kamalasti liikenteessä. Kannattaa oikeasti yrittää levätä ettei pitkity :) Ihanalta näyttää nuo hedelmät!

    VastaaPoista
  2. Voi ei :( Mullakin samantyyppinen tauti. Pientä kuumeilua, kurkku kipeänä ja nuhainen olo. Ei ole yhtään hauskaa kun nyt joutunut jo olee 2 päivää ja viikonlopun pois töistä. Saa nähdä vieläkö maanantainkin joutuu pyytää vapaaksi. Jännä juttu että nää kaikki taudit iskee just silloin kun olisi paljon kaikkea tekemistä :D
    Mutta pikaista paranemista sinnekkin päin ! (:

    VastaaPoista