torstai 22. elokuuta 2013

Hate it or love it

Ajattelin tehdä tänne  pienen listauksen asioista mitä rakastan ja mitä vihaan. Toki näistä listoista saisi vaikka kuinka pitkät, mutta tässä on nyt ne asiat mitkä tulee heti päälimmäisenä mieleen.

I love...


Kaikki  kaunis

Rakastan kaikkea kaunista, oli se sitten vaatteita, asusteita, sisustusta tai esineitä. Rakastan sitä, että mun ympärillä on kauniita asioita ja hamstraan niitä myös ympärilleni paljon. Jos koti ja ympäristö on kaunis siitä saa ihan erilaista energiaa ja hyvää meiltä, kun jos se olisi sotkuinen ja "ruma". Sama pätee vatteisiin, jos on kauniit vaatteet pällä tulee istelle parempi ja istevarmempi olo.


Musiikki

Rakastan musiikkia ja kaikkea mitä siihen liittyy. Sen kuuntelemista, laulamista, soittamista ja tekemistä.

Urheilu

Rakastan tanssia ja liikkua. En välitä kaikista urheilulajeista esim. jääkiekossa olisin todella huono. En myöskään välitä urheilun katsomisesta. Muttaa rakastan tanssia, käydä salilla ja harrastaa jotain lajeja kuten tennistä. Rakastan sitä, että pääsee liikkumaan, en tykkää istua paikallaan koko päivää. Halusin opetella tosi paljon erilaisia akrobatia-temppuja, veikkaan että se olisi mun juttu :)

I hate...


Pitsa

Vihaan pitsaa. Tykkäsin siitä nuorempana mulla keikkalun myötä olen sitä alkanut vihata. Kuukaudessa on yleensä useampi keikkapaikka joka tarjoaa ruoaksi vain pitsaa. Ekoina keikkavuosina vielä söin sitä, mutta sitten tuli stoppi. Nykyisin jos on pitsaa, saatan olla kiukkuinen melkeen koko illan. Pitsa ei ole mun mielestä edes oikeaa ruokaa, se on vaan lätty mihin on isketty epämääräisiä täytteitä. :D  Verrattavissa lämpöisiin voileipiin eli vähän kuin välipala. Jos joku kaveri pyytää syömään pitsaa, koitan aina keksiä jonkun konstin vaihtaa ravintolaa :)

Pimeys

Vihaan pimeää. En pelkää sitä, vaan vihaan esimerkiksi pimeitä tiloja. Haluan aina kaikki mahdolliset valot päälle tilassa, että näkee hyvin ja on valoisaa. Vihaan myös pimeyttä mikä tulee syksyisin. En pidä siitä, että ulkona on pimeää kun lähtee töihin ja kun tulee töistä on taas pimeää.


Vesisade

Vihaan kun sataa. Olen sitten sisällä, ulkona tai autossa vihaan sitä. Mun mielestä taivaalta ei kuulu tippua mitään meidän niskaan :D Inhoittavaa, kun on kosteaa ja märkää.


4 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus!! Itsekkin vihaan pitsaa tosi paljon.

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus :)
    Mä taas tykkään pitsasta aika paljoki mut jokaisella on oma maku ja ymmärrän sua et jos melkein aina keikkapaikoilla on sitä niin siihen varmaan kyllästyy.

    VastaaPoista