sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Chocolate and belly dance

Viikonluppuna oltiin itä-Suomessa keikkailemassa. Perjantain ja lauantain keikkapaikat oli sen verran lähekkäin, että oltiin samassa hotellissa koko viikonloppu. Se oli kivaa, koska ei tarvinut lauantaina ajaa mihinkään toiselle puolelle Suomea vaan sai lepäillä. Lauantaina käytiinkin aamusta aamiaisella ja sitten mentiin takasin nukkumaan. Herättiin joskus klo 13-14 maissa, käytiin kaupassa ostamassa välipalaa, syötiin ja katosittiin telkkaria ja takasin sänkyyn :) Mä rakastan nukkumista :) :)


Aamiainen.

Tykkään tosta tummasta suklaasta missä on merisuolaa :)


Hotelli missä oltiin, oli ollut viime kaudella Kuppilat kuntoon-ohjelmassa. Ruoat oli kyllä ihan hyviä, ruokalistasta huomasi, että Jyrki Sukula on käynyt vähän parantelemassa sitä.



Tässä on pari kuvaa bäkkäriltä vatsatanssi asussa.



8 kommenttia:

  1. voitko tehä meikkipostauksen ennen ja jälkeen? meikittä kuva?

    VastaaPoista
  2. Oot aivan uskomattoman kaunis<3

    VastaaPoista
  3. Sofia, olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja täytyy sanoa, että oon todellakin viihtynyt sun maailmassa! :) Kirjoitat tosi erilaisia postauksia ja aihepiirit kuten kauneus, muoti, lifestyle ja ruokakin kiinnostaa minua ja varmasti muitakin lukijoitasi. Annat lämminhenkisen kuvan itsestäsi, vaikka en sinua paremmin tunnekkaan. Oot mielettömän kaunis ja hyvinvoivan näköinen nainen, jolla asenne kohdallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista, sori että kesti vastata :) Mukavaa syksyn jatkoa sulle :)

      Poista
  4. Missä teillä oli keikat itä-suomessa? :)

    VastaaPoista