tiistai 17. syyskuuta 2013

Ihania puhelimenkuoria

Tänään tuli kotiin postissa paketti Lux-case.fi:stä. Ihanasti piristi tuo paketti päivää heti aamusta. Paketissa oli 2 erilaista Iphone-kuorta, autolaturi sekä Iphonen suojakalvot. Mulla olikin edellinen Iphone-kuori jo aika huonossa kunnossa, joten nämä tuotteet tuli juuri oikeaan aikaan. Tykkään näistä suojakuorista todella paljon, ne on näyttäviä mutta silti tyylikkäitä ja sopii moneen tilanteeseen ja monen erilaisen asun kanssa. Autolaturi on todella hyvä keikkamatkoille ja siinä pystyy lataamaan kahta puhelinta samaan aikaan. Vilpittömästi ajattelin tässä nyt myös työkavereita, että he voivat lataa myös puhelinta samaan aikaan :) Suojakalvot on kätevät, jos puhelin tippuu näyttö edellä maahan, silloin näyttö ei mene niin herkästi rikki eikä naarmuunnu.


Musta kuori löytyy TÄÄLTÄ ja alumiinikuori löytyy TÄÄLTÄ


Suojakalvo löytyy TÄÄLTÄ ja autolaturi TÄÄLTÄ

Lux-case on nettikauppa, jossa on aivan valtava määrä erilasia tarvikkeita puhelimille, tableteille sekä tietokoneille. Suojakuoria, latureita ja muita tarvikkeita on Applen tuotteiden lisäksi myös monille muille merkeille ja malleille. Iphonelle tuotteita oli niin paljon, että mulle iski kauhea valinnanvaikeus. Ihania kuoria ja muita tuotteita oli todella paljon. Hinnat ovat kaupassa todella huokeita ja toimistus oli nopea,vain pari arkipäivää. Toimistus on ilmaista ja tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Nettikaupasta saa myös alennusta sen mukaan mitä enemmän kaupasta ostaa. Tätä etua kannattaa siis hyödyntää ja ostaa kaikki tarvittava kerralla :) Lux-casen facebook-sivu löytyy TÄÄLTÄ.


Tässä lisää mun suosikkeja Lux-case.fi verkkokaupasta. Valkoinen riikinkukko-kuori löytyy TÄÄLTÄ Vihreä perhoskuori löytyy TÄÄLTÄ  Kultainen helmiäiskuori löytyy TÄÄLTÄ Vaaleanpunainen ruusukuori löytyy TÄÄLTÄ Kuori jossa enkelinsiivet löytyy TÄÄLTÄ .


Postaus toteutettu yhteistyössä Lux-case.fi kanssa. 

2 kommenttia: