tiistai 10. syyskuuta 2013

Maanantai

Eilinen päivä alkoi  ripsihuollolla Aika Ihanassa. Sain mun räpsyttimet taas kuntoon, ihana fiilis kun ne on tosi tuuheat ja pitkät. Ei tarvi meikkata arkena :)

Ripsihuollon jälkeen menin Nosturin vieressä olevaan Taitoliikuntakeskukseen. Mulla oli sielä eka yksityistunti akrobatiaa. Olen lapsena treenaillut jotain perus kärrynpyöriä ja siltakaatoja mutta en osaa mitään voltteja, puolivoltteja tms. Enemmänkin mun vahvuus on aina ollut venyvyys. Siitä sainkin eilen kehuja mun valmentajalta, että venyn niin hyvin niin osa tempuista on varmasti helpompia.

Treenattiin aluksi käsillä seisontaa ilman seinää,  sen jälkeen puolivolttia taaksepäin ja sitten vähän jotain muita temppuja esim Butterflyä ( kärrynpyörä ilman käsiä. ) Opin muutamaan temppuun tekniikan jotta voin nyt treenailla niitää kotona ennen seuraavaa tuntia. 

Olen niiiiiiiiiiin fiiliksissä tästä, että saan treenaa näitä temppuja. Ehkä paras juttu pitkään aikaan. Halpaa toi lysti yksityisvalmentajan kanssa ei ole, mutta ehkä en osta vähään aikaan mitään vaatteita ja syön tonnikalaa sushin sijaan. Omaan osaamiseen on aina hyvä sijoittaa rahaa ;) Uskon, että jos opin tempput oikein ja pidän niitä yllä sitten itse treenailemalla niin osaan ne lopun elämän. Ja mun valmentaja on tosi hyvä opettaa ja tosi hottis, eli ei paha :D 

Sitten kun osaan temput kunnolla niin voin laittaa tänne videoita / kuvia. Ehkä jo ens viikolla :) 

Läksin vielä eilen illalla salille, kun halusin treenata vielä lisää lihaskuntoa. Iltapala oli rahkaa, marjoja ja pähkinöitä, nam. 


4 kommenttia:

 1. kivat blurrit noissa ripsi kuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulle oli tullut allergiaihottuma jostain aineesta mitä ripsien laitossa oli käytetty ja en saanut sitä meikillä peittoon kunnolla. Näpyt näytti karmeammalta kun noi blurrit :/

   Poista
 2. Miks oot muokannukasvojasi noihin kuviin, noihin mis näkyy silmät ja kulmakarvat,olet silottanut sieltä täältä pintaa.? Olet kaunis mut mitä peittelet, finnejä.? Onks sul muuten mielestäsi millainen iho, hyvä huono etc... Thanks vastauksista , blogis on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi, että mulla oli niin paha allergiaihottuma otsasta poskiin asti, Kirkkaan punaisia näppyjä oli silmäluomissa ja muualla enkä saanut meikillä peittoon. Kesti joku 3 päivää. Ne näytti pahemmalta kun toi blurraus :)

   Poista