sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Weekend

Huhuh, mikä viikonloppu! Perjantaina ja lauantaina oli taas tanssikeikat ja olin niin kipeä taas että huhuh! Kuumetta on ollut ja olen varmaan kymmenen minuutin välein yskinyt, aivastellut ja niistänyt.  Olo on ollut kauhea ja haju- ja makuaisti on hävinnyt jonnekkin matkan varrelle :D

Viikonloppu tuli juotua Finrexiniä ja energiajuomaa että pysyin edes hereillä ja pystyssä.


Toi Fastin uusi proteiini smoothie on niin hyvää, kannattaa maistaa. Ei maistu yhtään proteiinijuomalle vaan jollekkin herkku smoothielle. Olen mastanut kookos-ananas juomaa sekä appelsiini-mango juomaa, molemmat oli tosi hyviä.

Välipalat keikalla. 


Tässä kuvassa näkyy silmistä, että olo ei ole kovin hääppönen :/


Ihana olla kotona, olen nukkunut vaan koko illan ja huomenna nukun myös, että parannun.

12 kommenttia:

 1. Perjantaina selailin blogeja ja eksyin sun blogiin ja olin sillee ei voi olla totta, toi on toi Sofia jonka oon nähnyt tv:ssä, aloin siis heti blogin lukijaksi :) yritä parantua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän :) Jos haluat jotain tiettyjä postauksia niin laita viestiä :) :)

   Poista
 2. Moi! :)
  Tykkään ihan hirmuisen paljon sun blogista!

  Mä tulin moikkailee sua pari viikkoa sitten Niinisalossa armeijassa kun olitte esiintymässä, jos muistat ehkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, Kiitos <3 <3 Joo, muistan kun tulit moikkaa, olit tosi söpö :) :)

   Poista
 3. Voi Sofia, eikö olisi nyt vain aika levätä ja parantaa itsensä oikeasti kuntoon? Oletkin jo useaan otteeseen täällä blogissa maininnut, että et mielelläsi ota sairauslomaa, jos ei ole aivan pakko, mutta eikö olisi oman terveytesi kannalta parasta jäädä pois ainakin noin fyysisistä töistä, eli keikoilta? Taudin pitkittyessähän olet alttiina myös kaikille jälkitaudeille ja esimerkiksi sydänlihaksen tulehdukselle, josta ei sitten paranekaan ihan noin vain. Koitahan parantua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että taudit pitkittyy. Mutta esim nyt viikonloppuna ei ollut vaihtoehtoa. Jos en olisi mennyt keikoille ei olisi ollut tuuraajaa eli todennäkösesti keikat olis joutunu perumaan koko ryhmältä, koska asiakas oli tilannut tietyn määrän tyttöjä keikalle. Ja pakko miettiä myös muita ja tulevaisuutta, jos keikoille ei mene ja niitä joutuu perumaan ei asiakkaat osta niitä jatkossa. Eli kaksipiipuinen juttu :)

   Poista
 4. Täälläkin kipeenä, ärsyttävää! :/ Toivottavasti sulla ei tuu kestämään yhtä kauan kun mulla! Paranemisia <3

  Eilen näin just muuten mainoksen noista uusista protskujuomista! Tosi kätsyjä matkalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on niin ärsyttävää, ei pääse salille tai mihinkään. Sain tänään antibiootit. Paranemisia sinne kans <3

   Poista
  2. Joo siis mä söin lääkekuurin kans ja mun poikaystävä jopa kaksi, mut jos se on viirus ne ei tehoa yhtään. Pakko siis vaan kestää. Ja tiedän ton kun ei vaan yksinkertaisesti ole mahdollisuutta jäädä kotiin lepäämään... :/

   Poista
  3. Joo, ei mullakaan täysin ole toi lääkekuuri auttanut :/ alkaa hermot mennä :D

   Poista
 5. Moikka!On tullu pidemmän aikaa luettua jo tätä sun blogia,nyt ajattelinkin kysästä sulta sellasta kun oot tossa Miss Nordic Beauty kisassa mukana,että onko teillä ollu paljon kuvauksia tai muuta tähän mennessä?Ja oliko teillä siis yhdet karsinnat ennen kun sait tietää päässeesi mukaan?Ja kaikkia omakohtasia vinkkejä olisi mahtava lukea miten valmistaudut kisaan ja muuta :) Tsemppiä kisaan ja pakko sanoa näin naisena että harvoin tulee kenestäkään sellasta wou fiilistä,mutta susta kyllä tulee.Upea olet! T:Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sun kommentista, oot ihana <3 Siihen miss nordic beautyyn piti hakea ensin kuvilla ja niistä valittiin semifinaaliin joku 25-30 tyttöä, jossa oli tuomaristohaastattelu. Sitten niistä valittiin finalistit. Kesällä oli kuvauksia, mistä mulla onkin täällä kuvia ja myöhemmin syksyllä on ilmeisesti lisää ja se aasian reissu on täynnä kuvauksia yms. Joo , laitan tänne postauksia valmistautumisesta yms kun päästään lähemmäksi finaalireissua :) :)

   Poista