lauantai 12. lokakuuta 2013

Kuvauksia, kuvauksia

Tänään mulla oli kuvaukset Tampereella muutaman muun tytön kanssa. Kuvattiin ulkona, Pyynikin rannan läheisyydessä eri tyyppisiä kuvia. Osa asuista oli vähän juhlavampia ja osa sitten tyttömäisen sporttisia. Ulkona oli jo aika kylmä ilma, joten aina välillä käytiin autossa istumassa ja lämmittelemässä ja sitten taas kameran eteen.

Tykkään kuvailla kyllä ulkona, koska valo on ulkona aivan erilainen kuin studiossa ja taustasta tulee aina eläväinen. Huono puoli ulkona kuvauksessa on se, että kostealla ilmalla mun hiukset elää ainakin omaa elämäänsä ja pörröttyy vaikka olisi millaiset muotoilutuotteet käytössä. Tänäänkin tuntui, että hiukset oli ekoissa kuvissa hyvin ja vikoissa miten sattuu, vaikka koitinkin niitä välillä korjailla.

Nyt on kuvaukset jo ohi ja olen menossa keikalle. Maanataina mä olen radio Novalla klo 9 aamulla Embuske & Linnanahde crewssa vieraana. Eli kantsii kuunnella ;)4 kommenttia:

 1. Moikka! Aivan ihana asu! Mistä tollasia sporttiasuja ja sukkia saa? :D Vaaleanpunainen sopii sulle tosi hyvin, oot nätti niin ku aina :) T:Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sporttiasu on www.daddysgirl.fi kaupasta :)

   Poista
 2. Noi sukat on ihanat.♡ kohta mä pystyn pukeutuu tollasii taas jeee!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo niin pystyt, eikös nyt pitäis jo syntyä? :)

   Poista