maanantai 25. marraskuuta 2013

I'm not dead...

En ole koullut... vaikkei musta ole täällä blogissa kuulunut. Aika on mennyt ihan täysin opinnäytetyöhön ja vikoihin koulutehtäviin. Tällä viikolla on opinnäytetyö seminaari, eli missä se esitellään. Mulla on mennyt ton työn kanssa hermot! Stressitasot on ollut taivaissa, keskiviikkona aloin jopa itkemään, koska en saanut sivunumeroita laitettua oikein. Jep, itkin jostain sivunumeroista!
Kaikki muut jutut mitä teen lähes päivittäin on jäänyt minimiin, kuten tämä bloggaus sekä salilla käynti.
Kohta tämä on onneksi TOIVONMUKAAN ohi ja pääsen taas kiinni normaaleihin rutiineihin. Sanon toivonmukaan sen takia, että en usko että valmistun ennenkun mulla on ne paperit konkreettisesti kädessä. Pelkään aina pahinta viimeiseen asti.

Olen vähän herkutellut tässä samalla, kun olen tehnyt opparia. Jätskillä, tummalla suklaalla ja mansikoilla. Pakko oli keksiä jotain piristystä, että pysyn suht järjissäni:)

Olen myös jäänyt koukkuun Starbucksiin. Kävin siellä viime viikolla melkeen joka aamu hakemassa  latten. Se on niin hyvää ja tänään kun kävin hakemassa kahvin Robertsista, se maistui ihan kuravedelle ja halusin vaan Starbuksiin :D Joo, olen varmaan ihan höpsö mutta niissä kahveissa on oikeasti eroja :)


ps Vastaan kaikkien kommentteihin huomenna :)

4 kommenttia:

 1. Kiva, kun oot takaisin :) Oliko sullla muuten nyt loppuvuodesta jotkin kauneuskilpailutkin? Vai muistanko väärin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, piti olla mutta ne siirtyi alkuvuoten....... organisaatio siirsi ne siis.

   Poista
 2. "maistui ihan kuravedelle" :D hahhah ihana! :D

  VastaaPoista
 3. Oi toi oli jotenkin söpösti sanottu "maistui ihan kuravedelle" :3 hahhah :D
  Oli kyllä mukava postaus!

  VastaaPoista