torstai 14. marraskuuta 2013

Mikroneulaus by The Look

Pakko on heti alkuun sanoa, että tämä ei ole mainospostaus. Kävin ihan normi asiakkaana Lookissa mikroneulauksessa. Sielä tosin on todella hyvä tarjous tähän hoitoon tällä hetkellä, eli kannattaa hyödyntää jos mikroneulaus kiinnostaa.

Tänään mulla oli just sellainen päivä, että kaikki menee aamusta lähtien päin honkia :D Nukuin yöllä vain viisi tuntia ja aamulla kun menin hakemaan lattea ennen töihin menoa sain väärän kahvin. Kun pääsin töihin huomasin, että  puhelimen laturi oli kotona ja akkua oli 9 % jäljellä.  Jes, ja työpäivää oli vielä jäljellä vajaa 9 tuntia :D Sitten, kun aloin tekemään töitä niin eka kone johon koskin hajosi käsiin ja toinen kone ei mennyt nettiin eli sekin oli turha kapistus. Ja samaa rataa jatkui loppupäivä.

Menin töiden jälkeen tosi väsyneenä Lookiin mikroneulaukseen. Mietin matkalla, että nyt ei ole yhtään oikea päivä millekkään neulahoidolle kun on valmiiksi väsynyt ja pää kipeä :D

Hoidon alussa kasvoille tehtiin happokuorinta. Kasvoille siis levitetään vähäksi aikaa happoa, joka supistaa ihohuokosia ja ihosta tulee pois epäpuhtauksia. Happokuorinnan jälkeen aloitettiin  mikroneulaus. Siinä tehdään pienellä neularullalla reikiä ihoon ja imeytetään sen jälkeen seerumia ihoon. Mikroneulaus on tosi tehokas hoito esim aknearville, juonteille ja rypyille. Neulauksen jälkeen kasvoille laitettiin hyaluronihappo naamio, sen jälkeen tehtiin vielä pieni neulaus ja sitten voide.


Hoito oli kyllä tosi hyvä ja mukavan lyhyt, reilu 30 min. Eli jos haluaa nopeasti jotain raikastusta kasvoihin ennen pikkujouluja niin suosittelen :)  Hoito tosin sattuu jonkin verran. Happokuorinta polttelee kasvojen ihoa eikä tunnu kovin mukavalta. Neulaus tuntuu siltä miltä se kuulostaakin eli sattuu myös jonkin verran.  Mutta molemmat toimenpiteet ovat nopeita eikä kipua tunnu kauaa.  Myös päänsärky ja väsymys lähti pois, veikkaan että neuat hieman herätteli mua ja vilkasti kasvojen verenkiertoa ;)

Tässä kuvia heti hoidon jälkeen. Iho on ihan punainen ja herkkä näissä kuvissa. Laitan kuvia lisää viikonlopun aikana miten iho kehityy hoidon jälkeen.4 kommenttia:

 1. Millä neulapituudella otit hoidon? Ja minkä hintainen oli? :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon käynyt molemmissa hoidoissa useamman kerran sarjana ja voin sanoa, että niistä ei ollut mitään hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh, mulla kyllä hävisi otsasta pieniä näppyjä.

   Poista