sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivä

Hyvää Isänpäivää kaikille! Monille tämä päivä on varmasti mukava, perheen parissa vietettävä päivä, jolloin muistetaan omaa isää tai isähahmoa. Ja osalla on omia lapsia, jotka muistavat korteilla ja lahjoilla.

Mulle tämä päivä on useasti tuntunut turhalta. En tunne mun isää enkä ole häntä koskaan tavannut joten isänpäivä on henkilökohtaisesti tuntunut feikiltä. Miksi juhlia isää, jota ei koskaa ole mun elämässä ollut. Jo tarhassa ja koulussa musta tuntui oudolta tehdä Isänpäivä kortteja ja lahjoja käskystä ihmiselle, jota ei mun elämässä ollut.

Olen aina ihmetellyt sekä isiä että lapsia jotka tuntevat toisensa mutta eivät pidä  pahemmin yhteyttä toisiinsä. Tottakai ymmärrän jos välit ovat huonot ja on riitoja mutta heillä on kuitenkin mahdollisuus viettää aikaa yhdessä ja parantaa suhdetta. Perhe, vanhemmat ja sisarukset ovat asia mitä rahalla ei voi ostaa ja itse pidän todella riikkaina ihmisiä, joilla on molemmat vanhemmat sekä sisaruksia. Ehkä nämä asiat ymmärtää vasta, kun jotain ei voi saada tai jotai puutuu.

 Haluan toivottaa tsemppiä kaikille, kenellä ei ole sitä isää jota juhlistaa tänään. Tämä päivä ei ole kaikille se helpoin.

Kuva lainattu: Google.com

12 kommenttia:

 1. Mun äiti kuoli kun olin 10-vuotias ja tiedän sen tunteen, kun muut juhlii sitä mitä itsellä ei ole. Ja yks ärsyttävä asia on se kun jotkut valittaa "äiti taas kieltää kaiken ja bla bla bla..." koska itse tekisin mitä vaan että saisi edes oman äidin takasin. Ne on niin onnekkaita joilla on molemmat vanhemmat. Mutta sulla on sentään äiti ja mulla isä, joten kyllä me pärjätään vaikka ei aina helppoo olisikaan :) Ja sulla on muuten kiva blogi ja oot tosi kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ja paljon temppiä sulle <3 <3 Tiedän niin ton tunteen, kun muut valittaa ja itse ei voi asialle tehdä mitään ettei toista vanhempaa ole. Mutta kyllä me pärjätään :) :)

   Poista
 2. Höh :( entä jos alkaisit etsiä joskus isääsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm, ei ole mitään yhteystietoja enkä tiedä edes onko hän elossa tai missä asuu :/

   Poista
  2. Höh:/ jos sitä kadonneen jäljillä ohjelmaa tulis niin voisithan mennä siihen :) jos edes nimen tietäis vois yrittää alkaa etsiä.. Toivon että saisit joskus jotain tietoja! Tsemppii! <3

   Poista
  3. olisin halunnut siihen ohjelmaan mutta mun äiti ei halunnut että menen. kiitos tsempistä <3

   Poista
 3. Tää oli tosi hyvä postaus :) mulla on täsmälleen sama tilanne kuin sulla ja isänpäivä on surullinen ja vaikee. Kaikkea hyvää sulle Sofia ja tsemppiä kaikkeen! Muista että oot ihana nainen <3

  VastaaPoista
 4. Asuuko isäsi Suomessa vai ulkomailla? esim. facebookista voi olla hyötyä etsimisessä.. varmasti isäsi olisi ylpeä sinusta, vaikka ei sinua tunnekaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkomailla. Olen kokeillut facebookkia monesti mutta en ole löytänyt.

   Poista
  2. jotkut laittavat asetukset facebookissa niin ettei heitä ole mahdollista löytää haun avulla. oletko kokeillut etsiä pelkän sukunimen avulla ja katsoa josko löytäisit hänet jonkun saman sukunimen omaavan kavereista? itse löysin lapsuuden ystäväni tällä keinolla. aikaahan siinä toki meni kun kävi monen ihmisen kaverit läpi mutta se on sen arvoista :)

   Poista
  3. hmm, totta! Pitää koittaa tota konstia :) Kiitos vinkistä :)

   Poista