perjantai 29. marraskuuta 2013

Kuulumisia

Mulla oli eilen opinnäytetyö seminaari. Se homma kesti koko päivän, pääsin koulusta vasta seitsemän aikaan illalla. Mun esitys oli vikana ja jouduin kuuntelemaan kaikkien muiden esityksen ensin. Se oli oikeasti aika kauheeta, katselin niitä muiden esityksiä koko päivän ja odotin omaani. Osa esittäjistä jännitti niin paljon, että aloin itsekkin jännittää ja rummutin koroilla laittaa vikat pari tuntia ennen mun vuoroa. Mä vihaan esittää ylipäänsä mitään koulussa koska tuntuu aina, että kaikki arvostelee ja pitäisi olla jotenkin todella fiksu. Keikoilla tai telkkarissa esiintyminen on paljon helpompaa kuin koulussa.
Esityksen jälkeen opettaja sanoi, että "mä kyllä tiesin että osaat esiintyä". Meinasin vastata että mä kyllä tiedän mitä sä oot katsonut telkasta :D

Mun pitää vielä tehdä jotain korjauksia oppariin ja sitten se on valmis. Jee, eli mitä todennäköisemmin valmistun ensi kuussa! Sitten saan enemmän omaa aikaa ja voin keskittyä muihin juttuihin.
Olin tänään niin väsynyt eilisestä, että kävin vaan työpalaverissa ja siivosin. Ja suunnittelin mun ja Hennan duo-showta. Siitä tulee niin upea! Meillä on eka keikka kahden viikon päästä, olen siitä tosi innoissani. Huomenna on vuorossa treeniä salilla ja illalla keikalle Lohjan Primeen :)

Kuva: Jarno Lindén


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti