keskiviikko 4. joulukuuta 2013

My weekend

Joo, keskiviikkona viikonloppupostaus :D Antakaa anteeks, koitan skarpata tätä homaa ;)
Lauantaina Lamuilla oli keikka Lohjalla Primessä.  Primessä on aina kiva olla keikalla koska siellä on hyvännäköisiä pokeja ;) ( joo, olen hieman väsynyt taas täällä ja jutut sen mukaisia ) Edellisillä kerroilla siellä on ollut useampi hunksi pokena, nyt oli yksi. Mutta oli ne muutkin ihan hotteja. ( joo, nyt puhun jostain muusta :D )

Meille tulee nyt uusia tyttöjä ryhmään joita ajetaan sisään keikoille. Primessä olikin kaksi uutta tyttöä mukana. Jos joku muuten haluaa tulla ryhmään niin laittakaa mailia Marjolle tai voi tietysti mullekin laittaa ja voin välittää sen Marjolle. 

Dashan ( vaalea tyttö) poikaystävä oli katsomassa keikkaa ja hänene kaveri otti myös keikasta kuvia. Eli hänen ottamia on nämä kuvat. Me ei jääty lauantaina yöksi Lohjalle vaan ajettiin kotiin yöllä. Olin kotona joskus klo 5 aamulla. Sunnuntai menikin sitten nukkuen. Kun heräsin katsoin Miamin Täydellisiä naisia, niitä tulee aina sunnutaisin kolme jaksoa putkeen. Se ohjelma on mun Salkkarit. Kakki kaverit katsoo aina Salkkareita, mä en taas katso niitä koskaan. En edes tiedä hahmojen nimiä. Mutta katson aina Miamin, OC:n ja Beverly Hillsin täydelliset naiset. Miamin naisista mun lemppari on Lisa. Joo, hänen ulkonäköä on hieman paranneltu mutta mun mielestä hän on tosi nätti ja eikä mitenkään ärsyttävä tyyppi. Marysolin äiti on aivan huippu! Hän on superhauska, sillä pitäisi olla oma ohjelma :)


10 kommenttia:

 1. Hyvännäkösiä pokeja....Hmm....Oliks Hunksien Nikita siel pokena? Se joka seurustelee Scandinavian Babes-Kian kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedän Nikitan, hän on Lahdesta alunperin :) Mutta ei ollut tuolla sillon pokena.

   Poista
 2. hahahh noiden tyttöjen ilmeet on vähän tympeitä katsomon puolella.. :D mitenkä muuten naispuoliset asiakkaat yleensä suhtautuu teihin keikoilla? tuleeko mitään örinävittuilua ikinä? voisin kuvitella että jotkut kateellisina tulisi vinisemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D millon mitenkin, kaikenlaista suhtautumista on näkynyt, koska moni on aika kännissä baarissa :) Mutta supermarjo-ohjelman jälkeen on naiset tullut enemmän juttelemaan ja olleet kiinnostuneita showsta :)

   Poista
 3. Mä en tajuu jos joku on mustasukkainen teistä :D Eihän ne miehet teitä kuitenkaan voi saada, ja teil kuitenki pysyy vaatteet päällä.
  Kysyisin että miten te harjoittelette tanssit? Esim uuden koreografian? Luetaanko se eka jostain vihkosta läpi, sovitteko sen jotenkin keskenänne vai miten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään tajua mutta ihmisiä on moneksi ;) Kaikista koreografioista on videot, mitä jokainen voi harjotella kotona. Ja sitten niitä hiotaan yhteistreeneissä. Näin on helpointa, kun kaikki asuu vähän eri puolilla Suomea niin voi harjotella kun itselle sopii :)

   Poista