sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pinkki talvipuku

Sain Daddy's Girliltä tällaisen pinkin haalarin yhteistyön kautta. Minä ja Henna tehdään heidän kanssa yhteistyötä ja sen puitteissa tuli haalari kotiin. Eilen oltiin keikalla Kaustisilla ja laitoin sitten keikareissulle tämän haalarin päälle. Ajattelin, että jos on kylmä niin tämä on hyvä :)

Haalari on kyllä tosi rento ja sen sisässä on hyvä nukkua autossa. Ihan kun olisi jossain makuupussissa :) Se on myös ihan lämmin eikä alle tarvitse laittaa kun legginsit ja lyhythihaisen paidan. Olihan se hauskaa tallustella haalari päällä, tunsin itseni hieman teletapiksi :D Haalari on kyllä helppo, kun ei tarvitse miettiä vaatteita sen enempää, voi vaan vetäistä sen päälle.

Näitä haalareita on kolmea eri väriä: musta, pinkki ja vaaleanpunainen. Ensin meidän piti Hennan kanssa ottaa mustat mutta sitten valittiin nämä pinkit. Näin jälkeenpäin olisin varmaan valinnut vaaleanpunaisen. Se olisi tyttömäinen väri mutta ei kuitenkaan liian huomiota herättävä. Huomasin, että tämä pinkki kääntää kyllä jokaisen vastaantulijan pään. Varsinkin pienillä huoltoasemilla ihmiset katsoi silmät pyöreinä, että mikäs pinkki olio tänne pamahti :D Mutta ulkoiluun tämä haalari on kyllä hyvä.  Odotan että pääsen talvella luistelemaan tämä päällä, ei haittaa vailla pyllähtelee jäällä :)

ps pipo on myös Daddy's Girliltä :)


9 kommenttia:

 1. Toppahaalari!!! Aivan mainiota pitää varmaan hommata itselle samanlainen, lapsena noita tuli todella aktiivisesti käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, joo niin on toppahaalari :D Tuli sellainen lapsi olo toi päällä :D

   Poista
 2. Hieno on, nyt tekee itekkin mieli tollasta! Ja ihana toi "tunsin itseni hieman teletapiksi :D" :D:D

  VastaaPoista
 3. Ihan sairaan mageen näkönen ja värinen puku ! ja oot todella kaunis :)
  Ois kiva jos pystyisit laittaa vanhoja takkeja myyntiin tonne blogikirppikselle, ostaisin aivan varmana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) :) Joo, tässä mietinkin, että tekisin ensi viikolla suur siivouksen ja laitan tänne paljon vaatteita myyntiin :)

   Poista
  2. Joo, olis kiva jos laittaisit lisää vaatteita myyntiin :) se guessin paita on ainaki kiva minkä silloin ostin sulta :)

   Poista
  3. Kiva kuulla, että tykkäsit :) Joo, lisää on tulossa kyllä :)

   Poista
 4. Toi on niiiiiiiiiiin hieno! :D Olin ihan unohtanu ton haalarin <3 Pakko hankkia itelle myös ja just sellanen vaaleenpunanen. Kunnon Barbiepuku :D<3

  VastaaPoista