tiistai 24. joulukuuta 2013

Raakasuklaata joululahjaksi

Varmaan teilläkin on sellaisia tyyppejä tuttavapiirissä, joille on todella vaikeaa ostaa joululahjaa. Nillä joko on jo kaikkea tai sitten mikään ei oikein kelpaa tai ole loppupelissä hyvä. Mun äiti on juurikin sellainen, hänellä on jo kaikkea eikä hän loppupelissä arvosta tavaraa niin paljon. Viime vuosina kaikki lahjat mitä olen ostanut, on päätynyt nurkkiin. Hän ei ole vienyt niitä edes kotiin, vaan ne on jäänyt mun mummolle, jossa ollaan joulua vietetty. Mummon nurkista olen niitä sitten pölysinä ja käyttämättöminä löytänyt.

Tänä vuonna mietin, että annanko mitään lahjaksi koska tuntuu turhalta antaa mitään ja tuntuu ettei niitä lahjoja arvosteta. Sitten keksin raakasuklaan. Äidillä on maitoallergia ja raakasuklaassa ei ole maitoa joten se olisi sopivaa hänelle. Samoin se on terveellistä ja hän on aika kova terveysintoilija. Mietin, että jos annan hänelle raakasuklaapaketin, jonka avulla hän voi tehdä sitä itse, paketti jää varmasti taas nurkkaan. Joten tein suklaan itse hänelle valmiiksi.

Suklaata on kyllä helppo ja nopea tehdä. Paketissa tuli kaikki tarvittava mukana, tosin käytin omia silikoonivuokia, jotta suklaista tuli ruusun muotoisia. Ainut huono puoli suklaissa oli, että ne sulaa ellei niitä pidä jääkaapissa, kuten kuvasta näkyy. Eli en voinut hirveästi niitä paketoida. Vein ne hänelle siis silikonivuoissa ja suoraan jääkaappiin. Toivottavasti hän syö edes osan :)

5 kommenttia:

 1. Nam :b löytyykö tollasia ihan perus ruokakaupoista? Ja mistä ostit ruusu silikonivuoan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vuoat on sinooperista. Noita paketteja löytyy Life-kaupoista ja niiden netistä sekä joistain ruokakaupoista ja tavarataloista ja punnitse ja säästä kaupoista. Ja varmasti monesta nettikaupasta :)

   Poista
  2. Okei :)
   joskus vois koittaa, ihan kokeilemisen halusta :)

   Poista
 2. Jotenkin outoa, ettei arvosta lahjoja kun toinen on nähnyt vaivaa niiden eteen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ei arvosta samoja asioita kuin toiset.. ei sille voi mitään :) Itse tykkään lahjoista, toiset ei niistä niin välitä.

   Poista