sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Keikkailua

Loppuviikko mulla meni keikkojen parissa. Ensin oltiin Säkylässä inttikeikalla Lamourettesin kanssa. Siellä oli myös Ali Jahangiri, joka on juontanut Viidankon tähtösiä. En tiennyt, että hän tekee stand-up keikkaa ja hän osoittautuikin positiiviseksi yllätykseksi! Paras suomalainen stand-up koomikko mitä olen kuullut. Kannattaa mennä keikalle tai katsoa you tubesta pätkiä :)

Seuraavana päivänä meillä oli Hennan kaa keikka ysäribändi Livin' Joyn kanssa Kuopiossa. Laulaja Luzhann oli Lontoosta ja tekee joka viikko eri maissa keikkaa. Hän oli todella mukava ja ihana tyyppi ja tosi nöyrä, vaikka varmasta oli tottunut ison maailman tyyliin ja hienoihin keikkapaikkoihin. Keikka meni hyvin ja saatiin artistilta myös kiitosta ja kehuja mikä on aina kiva juttu. Tykkään myös siitä, että pääsen käyttämään nyt englantia näillä keikoilla. Kun asuin Jenkeissä mun englanti oli tosi hyvä, lähes natiivi, mutta nyt en ole sitä käyttänyt niin paljon. Ehkä taito palaa tässä kiertueen myötä :)4 kommenttia:

  1. Ooot niiiiiin kaunis!.Rakastan sun blogiasi ja se on ehdottomasti yks parhaimmista blogeista mitä oon ikinä lukenu ! Sun ruokapostauksia on kiva lueskella, koska niistä saa usein hyviä reseptejä.. Oon lukenut tätä blogia jo jonkin aikaa ja kokoaika tykkään tästä enemmän! <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 OOt ihana :) :) Kiva kuulla, että tykkäät blogista :)

      Poista