tiistai 18. maaliskuuta 2014

Sitä ja tätä

En ole käynyt täällä blogissa vähään aikaan, niinkuin olette varmaan huomannut. Olen miettinyt mihin suuntaan lähden blogia viemään koska välillä on tuntunut etten tiedä mistä kirjottaa tai lähinnä, että en halua kirjottaa jostain mistä ennen olen kirjoittanut.

Varmaan tulevaisuudessa tänne tulee enemmän vaate/tyylijuttuja sekä liikuntaan ja musaan liittyviä juttuja. Ruokajutut pysyvät mutta keikka yms juttuja saatan vähentää. Tuntuu, että olen kirjoittanut niistä tarpeeksi eikä niistä ole oikein mitään annettavaa.

Samoin tuo banneri lähtee mäkeen heti, kun keksi hyvän bannerikuvan. Onhan toi ihan kiva mutta tyylini on mennyt niin eri suuntaan etten koe, että toi kuva on sopiva.  Välillä pitää uudistua, siitä saa uutta voimaa ja jaksaa taas kirjoittaa :)


Mulle on viime viikkoina tullut sekä tänne että faceen kyselyitä mun exästä. Täysin ymmärrettävää, onhan hän ollut paljon medioissa esillä viime viikkoina. En kuitenkaan ole ollut hänen kanssa missään tekemisissä useaan kuukauteen joten en osaa/ halua kommentoida hänen tekemisiään, uusia naisia tai otsikoita. En tiedä niistä mitään, muutaman lööpin olen nähnyt mutta faktatietoa ei ole. Joten toivottavasti ymmärrätte miksi en niihin halua sanoa juuta enkä jaata :)

5 kommenttia:

 1. Älä unohda niitä toivepostauksia, joita tänne joskus keräsit :) Ja mun mielestä olisi muutenkin kiva kuulla enemmän susta, sun mietteitä, mielipiteitä ja elämäntapahtumia. Esim. tiivistelmä Jenkki-vuodestani.

  VastaaPoista
 2. Kaunotar <3 sori et kysyin sulta sun exästä, ei ollu tarkotus pahottaa mieltä :( Haluutko vaan itestäs kertoo onks sulla jotain uutta säpinää? ;) Siit paskiaisest en enää kysy koska tuskin suakaan kiinnostaa sen menemiset eikä pidäkkää! muista et ansaitset täst edes vaan parasta <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe, ei midist. ei ole säpinää mikä on tietoinen valinta, en halua yhtään miestä nyt ympärille pyörimään.

   Poista
 3. En malta oottaa kun pääsee lukemaan sulta tehtyjä postauksia liittyen vaatteisiii/tyyli, liikunta ja musa aiheisia juttuja :)

  VastaaPoista