torstai 27. maaliskuuta 2014

Not my kinda show

Viime viikot on ollut mediat täynnä viidakon tähtösien promoa. Pakostakin olen vähän siihen kiinnittänyt huomiota, koska mua on kahtena vuotena ohjelmaan pyydetty. Molempina kertoina olen tosin kieltäytynyt. Muihin samantyylisiin ohjelmiin kysytään myös tasaisin väliajoin, mutta kaikista olen  lopulta kieltäytynyt. Viimeisin oli tämä hengenpelastus-homma, jota kuvataan parhaillaan Thaimaassa. Siihen oikeastaan kroppa antoi vastauksen mun puolesta. Kipeällä jalalla en uskalla lähteä toiselle puolelle palloa tekemään hengenpelastustehtäviä.

Jälkeenpäin sitä tulee mietittyä, että tekikö oikeat päätökset ja kaduttaako kieltäytyminen. Ei kyllä kaduta tippaakaan. Nuo ohjelmat ei vaan ole mun juttu. Supermarjosta sain aivan tarpeeksi "hömppärealityä" :D.  Harva edes tajuaa, että ohjelma on kuvattu 3 vuotta sitten, ja nyt se on musta enemmänkin retro kuin reality. Se on tullut niin monta kertaa uusintana, että varmaan kaikki on jo väsyneitä siihen :D

En tarkoita tätä mitenkään pahalla niitä tyttöjä kohtaan, jotka ohjelmissa on mukana tai tuotantoyhtiöitä kohtaan. Mukavia tyyppejä ovat kaikki, ketä tuotantotiimeistä tunnen :) Joillekkin ohjelmat varmasti tuntuu omilta ja heille toivotankin vaan onnea ja menestystä niihin :)  Ohjelmista kyllä oppii paljon, niin itsestä, muista ihmisistä kuin tv-alastakin. Ja onhan ne hyvintehtyinä varsin viihdyttävää katsottaa.

Itse en niiden kautta halua kuitenkaan julkisuutta tai laittaa niiden kuvamiseen aikaa. Ennemmin olen kotona, syön superfoodeja ja kuuntelen reggaeta.  Tällä hetkellä tuon tyyliset ohjelmat ei ole mun juttu. Uskon, että ihminen muuttuu ja kehittyy ja samalla myös intressit muuttuu. Eli ehkä sitten joskus jos siltä tuntuu.
9 kommenttia:

 1. Ihana koru! Mistä toi paita ja asusteet muuten on? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita on bikbok, koru h&m ja snapback hundreds :)

   Poista
  2. Okei 😊 paljon toi korun hinta oli?On meinaan niin kiva että tekee mieli ostaa samanlainen 😊

   Poista
  3. Moi, olisko ollut 10 e paikkeilla? jotain sellasta :)

   Poista
 2. Hieno koru ja kaunis olet!

  Kurkkaa uusi kosmetiikkablogini
  http://beautykingdom.omasivu.fi

  VastaaPoista