sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Blueberry pancakes forever

Viikonloppuna oli 3 keikkaa, pe yksi la kaksi. Heräsin perjantaina jo 7 aikaan koska mulla oli lääkäri ja jalka piti käydä kuvauttamassa. Tää jalka on edelleen tosi kipee ja taas sain läjän lääkkeitä mitä pitäis syödä.

Meillä oli keikka pohjanmaalla ja sieltä ajettiin vielä yöllä Tampereelle hotelliin. Klo oli 5.30 kun päästiin nukkumaan ja aamulla heräsin klo 11 ja siitä lähdin Hennan kanssa päiväkeikalle. Moni luulee, että keikkailu on bilettämistä ja ns helppoa työtä. Suurin osa ajasta on autossa istumista, pitkiä matkoja, parin tunnin yöunia ja väsymystä.

Lauantain päiväkeikalla mun väsymystaso vastasi varmaan parin promillen humalatilaa. Naureskelin itsekseni bäkkärillä ja lauloin "lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin, seuraavat kaksi viikkoa matkin Naantalin aurinkoo" ( en osaa muita sanoja siitä biisistä niin lauloin vaan noita).  Shown ajan on yleensä sen verran adrenaliiniä päällä, että keikan skarppaa hyvin. Tosin tunti keikasta niin väsymys on vieläkin hirveämpi.

Siitä sitten ajettiin takas Tampereelle ja lähdin lamu-tyttöjen kanssa yökeikalle. Siellä olin jo niin väsynyt, että tytöt nauroi kun kävelin ihan vinoon ja päästä heitti. Olen väsyneenä samanlainen kun pienet lapset, eli nauran hysteerisesti ja temppuilen ja pelleilen. Ja jutut on tosi tyhmiä ja sekavia. Noh ainakin tytöillä oli hauskaa, kun olin ihan ding dong :D

Ajettiin keikalta kotiin yöllä. Yksi tyttö tuli mun luo yksi vielä, päästiin kotiin klo 6.30. ja seiskalta nukkumaan. Tänään heräiltiin joskus iltapäivällä ja tein meille mustikkapannukakkuja aamupalaksi. Ihan hyviä tuli vaikka en pannukakkuja yleensä teekkään. Pari vähän paloi mutta muuten hyvä suoritus.
1 kommentti:

  1. Olis kiva nähdä joku vaate postaus sulta :) sul on aivan mahtava tyyli, ja varsinki jos sul on jotaki mitä oot viime aikoina shoppaillu nii kuvia

    VastaaPoista