tiistai 15. huhtikuuta 2014

Chanel & Dior

Tässä viimeisimpiä meikkiostoksia. Oon ostanut nämä kaikki itseasiassa alesta keikkareissuilta. Jos keikkareissuilla on aikaa, niin tulee käytyä välillä shoppailemassa ja välillä löytyy hyviäkin tarjouksia. Nämä kaikki oli - 50 % eli aika huokeita löytöjä :) Tykkään panostaa merkkimeikkeihin koska uskon, että laadukkaiden tuotteiden käyttö näkyy ihossa myöhemmin eikä tule niin paljon ryppyjä. Ennemmin satsaan meikkeihin ja ihonhoitotuotteisiin kuin merkkivaatteisiin. 
Tätä Chanelin irtopuuteria olin himoinnut jo jonkin aikaa. Siinä on pientä metallinhohtoa mukana, minkä vuoksi se ei ihan jokapäiväiseen käyttön sovellu. Mutta keikoille ja illanviettoon tosi hyvin sopiva puuteri. Sitä voi laittaa myös muualle kehoon vaikka dekolteelle antamaan kimallusta.


Tämä on Chanelin päivettävä kasvovoide, jonka ostin itseasiassa kesää ajatellen. Todella, todella kosteuttava ja ihanan tuntuinen voide. Jos ei halua laittaa raskasta meikkipohjaa niin tämä on tosi hyvä vaihtoehto.


Himoitisin tällaista tosi tummaa punaa usean kuukauden ennekuin löysin tämän. Diorin punissa on se hyvä puoli, että mulla ainakin ne pysyy siistinä ilman rajausta eikä lähde "kävelemään" ympäri naamaa. Vielä kun laittaa tämän päälle jonkun hyvän kiillon niin saa tosi näyttävät huulet :)

2 kommenttia: