maanantai 14. huhtikuuta 2014

Golden candy

Tässä vähän koruja, joita ostin viime viikolla. Tämä pääkoriste on ihan mun lemppari. Se on Gina Tricosta, siellä oli erilaisia  noita eikä hintakaan ollut kovin kallis. Kesällä toi on tosi kiva käyttää, mulla olikin jo yksi pääkoriste viime kesänä käytössä. Kiva että näitä tulee lisää kauppoihin :)Nää kaikki sormukset ja korvikset on H&M:stä. Eli halppiskamaa :D Joskus nuorempana en ostanut ikinä mitään ns. rihkamakoruja. Nyt mua ei haittaa yhtään, koska noi kuitenkin häviää niin turha maksaa maltaita. Ja mulla vaihtuu maku niin nopeasti, niin turha satsaa hirveitä rahoja tällasiin. Noi suojeleva silmä-korvikset kyllä haluisin esim hopeisina/ kullattuina, niitä olen aina himoinnut.
5 kommenttia:

  1. ois kiva just nähdä enemmän just tällässiä postauksia :) + ois kiva jos joku kerta esittelisit vaatekaappisi. + sun lempi treeni vaatteet ;D oot paras ja rakastan sun tyyliä

    VastaaPoista
  2. Heti kun katsoin maanantaina tän postauksen olin sillee että ihana pääkoriste, ja eilen koulun ideapark reissulla lähti mun mukaan samanlainen :) myös noi sun muut korut ovat kauniita :)

    VastaaPoista