keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Aika Ihana mikroneulausKävin viime viikolla Aika Ihana-kauneushoitolassa  Kristalla mikroneukauksessa. Mikroneulaus on  tehokas hoito, jonka avulla voidaan hoitaa esimerkiksi aknearpia, kasvojen ja kaulan juonteita sekä ryppyjä, ikääntynyttä ja auringon vahingoittamaa ihoa, arpijuovia, epätasaisuuksia ja laajentuneita ihohuokosia. Neulausta voidaan tehdä joko pöyrivällä telalla tai koneella ( näkyy kuvassa yllä ). Aika Ihanassa hoito tehtiin konella, jolloin kaikki neulat osuvat ihoon suoraan ja ihon pintavauriot on pienemmät kuin telalle rollatessa. 

Hoito alkoi ihonpuhdistuksella, jonka jälkeen iholle laitettiin puudutusaine. Puudutusaine oli hyvä, sillä itse neulaus ei tuntunut yhtään pahalta, lähinnä kutitti vähän. Mulla on poskissa jonkin verran aknearpia, joten posket sai hoidossa eniten kyytiä. Neulakokoa suurennettiin hoidon aikana vähitellen 0,5mm-2,5 mm.
Neulauksen jälkeen iholle laitettiin seerumi ja kuminaamio ( kuvassa ).  Naamio rauhoitti hyvin ihoa eikä hoidon jälkeen naama ollut punainen kuin poskista, joita oli neulattu eniten. Illalla loppu punaisuus oli hävinnyt kokonaan. 

Pari päivää hoidon jälkeen vanha iho alkoi kuoriutua ja alta tuli tosi kirkasta, pehmeää, uutta ihoa tilalle.  Nyt on posket sileät kuin vauvan pylly :) Hoito on tosi tehokas ja sen jälkeen ei saa olla auringossa 10 päivään. Jo yhdestä kerrasta huomaa hyvin hoidon vaikutuksen mutta parhaisiin tuloksiin pääsee muutaman kerran sarjahoitona. Kiitos Aika Ihanalle ihanasta hoidosta!Kuva heti hoidon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti