tiistai 24. kesäkuuta 2014

Keikkailua

Tänä kesänä mulla on ollut paljon tosi ihania keikkoja mutta myös sellaisia missä en ole kauheasti viihtynyt. Keikkailun mukavuuteen vaikuttaa yleisesti tosi moni asia, kuten seura, järjestelyt, yleinen ilmapiiri, keikkapaikka yms. Välillä myös pitkät välimatkat ovat tosi raskaita. Ja jos järjestelyt ovat huonot niin kaikille tulee vähän huono fiilis jo keikkareissulle lähdettäessä.

Hennan kanssa meillä on hyvä tiimi ja jokaisella keikalla on tosi hauskaa. Se on todella hieno ja tärkeä juttu, muuten keikkailu maistuisi nopeasti puulta. Meillä on hyvä meno lavalla ja se varmasti myös välittyy yleisöön. Ja vaikka matkustetaan pitkiä matkoja välillä yölläkin, niin aina meillä on hauskat reissut. Me ollaan molemmat yhtä spontaaneja ja keksitään kaikkea kivaa aina reissussa. Yksi yö esimerkiksi pysähtyttiin klo 03 Olavinlinnaan ottamaan kuvia, kun oli niin hyvä sää.

Kesällä on myös se hyvä puoli, että yöt ovat valoisia ja Suomen luonto on tosi kaunis. Paljon tulee teillä myös nähtyä eläimiä ja välillä ne eksyy hirviaidan tien puolelle, mikä ei ole hyvä juttu.

Varmasti keikkaillaan Hennan kanssa tulevaisuudessa vielä enemmän koska homma toimii niin hyvin ;) Eli syksyn keikkoja odotellessa :)

Keikalla Villa Grandessa, takana paikan omistaja Henry Aflecht.

6 kommenttia:

 1. Onko youtubessa tai jossakin muualla teiän tansseja? Olisi kiva nähdä niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moi, mhh ainakaan itse ei olla laitettu mutta varmaan löytyy jos penkoo ;D mutta ensi kuussa kuvataan yksi video eli tulossa on :)

   Poista
 2. Tykkäätkö eläimistä? :)

  VastaaPoista