perjantai 27. kesäkuuta 2014

Bellabaci- selluliittihoito

Pääsin testaamaan Aika Ihana-kauneushoitolaan Bellabaci-hoitoa jokunen päivä sitten. Hoito on selluliitti-hoito ja tehdään ns. kuivakuppauksena. Hoito aloitettiin laittamalla iholle  a, c ja e vitamiinejä sisältävää vartaloöljyä, jonka jälkeen kuivakuppaus tehtiin kahdella eri vahvuisella kupilla. Kun kupit asettaa iholle ja puristaa niissä syntyy imupaine. Paine vetää ylös alempia kudoksia ja keho pääsee paremmin puhdistautumaan toksiineista, kuona-aineista  sekä rasva- ja nestekertymistä. Koska hoito edistää veren- ja imunestekiertoa, sen avulla voidaan poistaa selluliittia, kiinteyttää ihoa, lievittää lihasjännitystä sekä häivyttää raskausarpia ja poistaa kuona-aineita. Eli monipuolinen ja tehokas hoito.



Imukuppeja voi käyttää ympäri kehoa sekä kasvoja. Mulle hoito tehtiin takareisiin. Hoito tuntuu iholla sen mukaan kuinka paljon selluliittiä alueella on. Mulle ei takareisissä tuntunut mitenkään pahalta, mutta ulkosyrjältä luun kohdalta  tuntui vähän enemmän. Hoidon jälkeen jaloissa oli hyvä fiilis, sellainen kun olisi tehnyt hyvän treenin.  Takareisien iho oli myös pehmeä ja hyvinvoivan näköinen. Mustelmia tms jälkiä hoidosta ei tullut. Itse ainakin tykkäsin ja uskon, että säännöllisin väliajoin otettuna hoito poistaa sekä ehkäisee selluliittia.



Aika Ihanasta pystyy myös ostamaan hoidossa käytettyjä kuppeja kotiin, niin kuivakuppausta pystyy tekemään itse kotona. Vartalolle ja kasvoille on omat kupit.

aikaihana.fi

facebook.com/aikaihana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti