maanantai 29. joulukuuta 2014

Keikkailua

Moni varmasti tietää, että olen tanssinut työkseni monta vuotta. Viimeisen puolen vuoden aikana tanssikeikat on jäänyt vähemmälle ja olen kiertänyt laulaen Dr. Albanin kanssa. Keikkoja on ollut Suomessa ja ulkomailla. On ollut tosi hienoa työskennellä hänen kanssa, olen oppinut paljon uusia juttuja niin keikkailusta kuin musiikista ja saanut upeita kokemuksia. Samoin on ollut mielenkiintoista kokea millaista keikkailu on ulkomailla ja miten siellä hoidetaan asiat. 

Osa varmaan kuvittelee, että ulkomailla keikkailu on luksusta ja lomailua mutta todellisuudessa se on paljon rankempaa kuin Suomessa kiertäminen. Aikataulut on tiukat ja nukkuminen jää pariin tuntiin yössä. Millekkään turistinähtävyyksille tai shoppailulle ei ole aikaa, vaan kaikki aika käytettään työntekoon. 

Koitan tehdä tänne postauksen jostain reissuista jos vaan siellä kerkeää kuvailemaan :D Viimeksi mulla oli minijärkkäri mukana enkä kerennyt ottaa yhtään kuvaa. Lentokentän turvatarkastuksessa ne tutki ja läpivalaisi sitä kameraa ( Saksassa ollaan ylitarkkoja joillain kentillä) ja koko keikkajengi nauro, kun en ollut edes yhtä kuvaa ottanut. Eli joo, paljoa siellä ei kerkee omia puuhastelemaan. 
Yhteistyö jatkuu ensi vuonna eli varmaan tänne blogiinkin tulee jotain keikkajuttuja :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti