perjantai 2. tammikuuta 2015

New Year 2015

Mun uusi vuosi meni hieman perinteisemmissä merkeissä mitä normaalisti. Yleensä uusi vuosi on mennyt keikkailessa eikä vuoden vaihtumista ole edes tajunnut. Tämän uuden vuoden vietin mun frendin kanssa Lahdessa.

Syötiin racletteja ja jälkkäriksi suklaa fondueta, valettiin tinaa ja käytiin katsomassa raketteja. Eli tosi perus setti mutta mulle se oli ihan mukavaa vaihtelua.

Racletit oli mulle uusi juttu, en ollut niitä aikaisemmin syönyt. Eli sulatetaan pienellä panulla raclette-juustoa ja sekaan voi laittaa kasviksia, lihaa yms. Hauska idea vaikka uudenksi vuodeksi tai vapuksi ja yllättävän täyttävä ruoka myös.

Tinaa en ollut valanut varmaan 20 vuoteen :D Eikä mulla ole mitään hajua miten sitä tulkitaan. Mutta jos joku haluaa tulkita tota möykkyä niin kuva löytyy alta :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti